Acum citesti
Noul Intense Recluse 27.5 pregătit pentru orice traseu de munte

Intense ocupă un loc aparte în inimile multor rideri, iar faptul că a rămas un brand exclusivist nu poate decât să ne bucure. Fiecare model de bicicletă pare o lucrare desăvârșită, intens proiectată și testată, care pe lângă tehnologie, reușește să includă în pachet și o imagine care iese din peisaj. Altfel spus, o bicicletă pentru care cu siguranță vei fi invidiat de cei din jur. Noul Recluse nu face excepție de la regulă.

intense-recluse-2017-1Este vorba despre o bicicletă de all-mountain, cu cadru construit complet din carbon, roți de 27.5 inch o suspensie de 140mm pentru partea din spate și 150mm pentru furcă. Modelul de top este oferit pentru aproximativ 9.500 de euro, așadar deloc ieftin, dar care este echipat cu ce-i mai bun în acest moment pe piață, printre care amortizoarele Fox, transmisia Sram XX1 și roțile Mavic XA Carbon. Vor exista în total 5 versiuni: Elite (7.900$), Pro (6.999$), Expert (5.899$) cât și modelul de bază, oferit pentru 4.599$. Modelele Factory, Elite și Pro vor avea un cadru din carbon SL, foarte ușor, pe când restul, vor fi construite din carbon standard, care nu este la fel de ușor.

Chiar dacă niciun model nu vine echipat cu un schimbător de foi, va exista un adaptor pentru cei care vor mai multe rapoarte. În ceea ce privește geometria cadrului, acesta va avea un headtube amplsat la 66 de grade și un seat tube, poziționat la 75 de grade. Chainstay-ul este cu adevărat scurt, de 419mm, o valoare rar întâlnită la noile modele, iar despre greutate încă nu am aflat nicio informație.

În galeria foto de mai jos poți admira noul Recluse în toată splendoarea sa.

via VitalMTB

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 − four =