Acum citesti
Noul Intense Tracer 2017: bicicletă de enduro de top

După 3 ani de la lansarea ultimului model, cei de la Intense au prezentat noua versiune a bicicletei de enduro, una dezvoltată împreună cu designer-ul Cesar Rojo (deținător al brand-ului Unno Bikes). Și așa cum era de așteptat, vine cu un pachet de top, pornind de la cadru și terminând cu echiparea. Se aștepta cineva la altceva?

Nimic de comentat în ceea ce privește aspectul. Poate doar despre prețul de achiziționare. Versiunea de top, Factory.

Versiunile de top, Factory și Elite, vor avea un cadru construit complet din carbon, pe când versiunile Expert și Foundation, au link-ul superior din aluminiu. Nu sună chiar așa de dramatic, nu-i așa? Căci s-ar putea să te gândești serios dacă meriă să cheltuiești 12.000 de euro pe versiunea Factory, când poți avea versiunea de bază pentru 5.298 de euro. Evident, vor exista diferențe foarte mari și în ceea ce privește echiparea, însă versiunea Foundation primește o furcă Rock Shox Lyrik RC, un amortizor Monarch Plus RC3, o transmisie Shimano XT sau frâne din aceeași gamă. În orice caz, versiunea de top primește un set de roți compus din butuci DT Swiss și jante Enve, transmisie Sram XX1 Eagle 1×12, amortizoare Fox sau o tijă de șa raglabilă, hidraulică, Rock Shox Reverb Stealth (cablul tras prin interiorul cadrului). Între această versiune de top și cea de bază, mai ai la dispoziție alte trei versiuni: Elite, Pro și Expert.

Nici versiunea de bază nu arată rău deloc.

În ceea ce privește geometria cadrului, aceasta se prezintă cu un headtube amplasat la 65.5 grade, un seat tube la 71 de grade, un reach de 436mm pentru dimensiunea M și un chainstay de 432mm. Nu sunt menționate informații despre greutatea bicicletelor, însă aflăm că se poate achiziționa doar cadrul, pentru 4.200 de euro.

Mai jos, filmul de prezentare al noului Intense.

via Intense

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two + one =