Acum citesti
Noul Olympia Scrambler 2012

Olympia nu se numără printre cei mai renumiți producători de biciclete, însă odată cu lansarea noii game pentru 2012, se pare că italienii doresc să-și clădească un nume în industrie.

Noul full suspension moștenește de la generația anterioară doar numele. A fost complet regândit și reproiectat pentru a putea ține pasul cu ofertele producătorilor premium. Cu un cadru din aluminiu 7005 și țevi hidroformate, se poate spune că noul Scrambler are o bază solidă. Dacă punem în calcul și noua suspensie de tip FSS (Floating Shock Suspension System), avem rețeta ideală pentru un full suspension capabil să facă față oricăror trasee de all mountain, care în plus, de ce să nu recunoaștem, arată chiar bine.

Variațiile lungimii lanțului în momentul pedalării (kickback) au fost aproape complet eliminate, crescând eficiența transmiterii puterii către roata din spate. Bascula a fost rigidizată, împreună cu triunghiul frontal al cadrului, pentru un comportament de excepție pe traseele virajate. Atât furca cât și amortizorul provin de la Rock Shox și funcționează pe aer. Sistemul de transmisie este furnizat de Shimano, modelul XT, atât pentru angrenaj cât și pentru schimbătoare sau manetele care le acționează.

Informații despre prețuri nu au fost făcute încă publice.

via Olympia

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − three =