Acum citesti
Noul Pivot Mach6 Carbon 2016: multivalență aplicată

Când am citit prezentarea noului Mach6 Carbon, mă simțeam lovit din toate părțile de termeni duri care ajung fix la țintă, precum: world-class, world’s most versatile trail machine, best riders in the world, stunning capabilities etc. Dacă toate acestea ar fi venit de la un producător obscur, cu siguranță aș fi avut multe dubii. Dar vin de la Pivot, iar asta mă face nu doar să iau lucrurile în serios, ci să le cred pe cuvânt.

pivot-mach6-carbon-2016-5Pivot a lucrat mult la îmbunătățirea acestui model în ultimii ani, iar ceea ce vezi în fața ochilor este un produs ajuns la maturitate. Se bazează pe un cadru din carbon, cu o suspensie de tip DW Link cu o cursă de 155mm, triunghiul posterior fiind foarte rigid, deci eficient la pedalare. Cei de la Pivot ne spun că s-au inspirat din design-ul celui regăsit pe biciclete de downhill, iar upper-ul și lower-ul suspensiei sunt de asemenea mai rigide decât cele de pe versiunea anterioară (cu 40% mai late și 150% mai rigide).

Roata de spate se prinde cu un ax de 148x12mm Boost, iar amortizorul este reglat special pentru acest cadru, provenind de la Fox, gama Kashima. Cadrul poate găzdui fără probleme o furcă cu o cursă de 150 sau 160mm. Cablurile sunt trase prin interior, iar bicicleta este pregătită pentru un sistem de transmisie electronic.

Bicicleta este disponibilă în 10 variante de echipare, cea de top fiind reprezentată de linia XTR DI2 2x, iar cea de intrare de combinația între XT și SLX, tot 2x. Toate informațiile despre acest nou Pivot, pot fi regăsite pe site-ul oficial. Lectură plăcută, căci vei avea ceva de citit!

pivot-mach6-carbon-2016-4 pivot-mach6-carbon-2016-3 pivot-mach6-carbon-2016-2 pivot-mach6-carbon-2016-1 pivot-mach6-carbon-2016

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen + fourteen =