Acum citesti
Noul Pivot Phoenix DH Carbon 2016

Versiunea pentru 2016 a modelului Phoenix DH Carbon a fost complet revizuită, reușind astfel să piardă 300 de grame în greutate. Clearance-ul a fost îmbunătățit pentru a permite instalarea anvelopelor mai mari, are protecții îmbunătățite pentru chainstay, dar și altele pe care le vei putea citi mai jos, în articol.

pivot-phoenix-2016-5Bicicleta a fost dezvoltată împreună cu Pivot Factory Racing Team, are un cadru din carbon, roți de 27.5 inch, o suspensie dw-link cu o cursă de 204mm, amortizor Fox Float X2, ax de 157mmx12mm pentru prinderea roții de spate, cabluri trase prin interior dar și posibilitatea de a modifica unghiul headtube-ului cu +/- 0.75 grade. Cadrul este compatibil și cu o tijă de șa reglabilă cu cabluri trase prin interior, fiind disponibil în 4 dimensiuni distincte: S, M, L și XL, fiind astfel potrivit pentru rideri de la 1.6 până la 2 m înălțime.

Bicicleta va fi disponibilă în două versiuni de echipare: cu Shimano Zee (6.399 euro) și cu Shimano Saint (8.699 euro). Pentru modelul de top este disponibilă echiparea cu roți Reynolds Carbon, prețul crescând astfel la 9.899 de euro. Cei care doresc să achiziționeze doar cadrul, o pot face pentru 3.799 de euro.

via Pivot Cycles

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × one =