Acum citesti
Noul Thule ProRide 598 în diferite culori – ediție limitată!

Thule a anunțat lansarea noului ProRide 598 în toamnă, la Eurobike, însă deja a prezentat o ediție limitată a noului suport, care va fi oferit în nu mai puțin de 10 culori. Mai precis, partea de jos a limbii va avea mai multe nuanțe de culoare din care poți alege.

config-product-green-medium-1

598 este o evoluția a faimosului 591, utilizat pe o scară foarte largă. Suedezii însă au făcut progrese mari în ceea ce privește funcționalitatea noului suport. Curelele de prindere pentru roți sunt poziționate acum în diagonală, permițând fixarea și unei roți de FatBike (adică unei roți groase). De asemenea, acestea pot fi foarte ușor schimbate de pe stânga pe dreapta, iar ghiara de prindere a cadrului este acum mai înaltă și mai mare, făcând practic imposibil furtul bicicletei. Mai mult decât atât, în partea superioară și inferioară a acesteia există o suprafață cauciucată înaltă, care va proteja cadrul de zgârieturi atunci când este puternic strânsă.

Suportă o greutate de maxim 20 de kg, iar prețul pentru ediția specială este de 179 de euro, cu tot cu transport inclus. Comenzile se pot face începând cu data de 1 decembrie 2015, dar nu uita că seria este limitată, prin urmare va trebui să te decizi repede. Detalii pe site-ul Thule.

via Thule

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × one =