Acum citesti
Noutăți Cannondale în 2014

noutati_eurobike

Cannondale a prezentat la EuroBike două noi modele pentru 2014: full suspension-ul Rush 29 și două noi modele din seria de top Black INC, hardtail-ul F29 Carbon și full suspension-ul Scalpel 29. Bicicletele lui Peter Sagan dar și a lui Jerome Clementz au fost de asemenea prezente la standul Cannondale. În ceea ce privește cursierele, noul Sinapse a fost în centrul atenției.

Cannondale Rush s-a aflat în centrul atenției deoarece va veni cu un raport echipare/preț atractiv. Este un 29er, full-suspension, construit pentru ture de munte sau pentru cei care participă la curse de Cross Country la nivel de hobby și care se bazează pe suspensii de 120 mm. Cadrul este construit din aluminiu, aspectul gândit să iasă în evidență, iar în ceea ce privește geometria, cei de la Cannondale ne-au spus că bicicleta va fi foarte manevrabilă. De asemenea, rigiditatea cadrului este foarte bună ținând cont de segmentul din care Rush face parte.

cannondale_rush_29er

Din seria Black INC vor face parte modele F29 Carbon și Scalpel 29. Prea multe nu sunt de spus despre aceste modele, ținând cont că reprezintă vârful de gamă și vor reprezenta doar obiectul dorinței.

cannondale_f29_black_inc_2014_1

Ambele modele vor fi dedicate iubitorilor de Cross Country, mizând pe cadre construite din carbon, suspensii de 100 de mm și pe o echipare cu componente Shimano XTR.

cannondale_scalpel_29_black_inc

La capitolul cursiere, Cannondale a prezentat noua serie Sinapse, disponibilă în 5 versiuni de echipare, cu cadre din carbon sau din aluminiu. Versiunea de top, va cântări puțin sub 6 kg, va fi echipată cu componente Shimano Dura Ace și va costa 7.000 de euro.Versiunile mai ieftine, vor fi echipate cu cadru din aluminiu.

cannondale_sinapse_2014

Cannondale va oferi de asemenea și biciclete electrice de munte, echipate cu motoare Bosch. Mai multe biciclete de la stand, poți admira în galeria foto de mai jos.

Importator Cannondale în România: Extreme Riders Distribution.

 

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + seven =