Acum citesti
Noutăți de la BBB: șei, căști, lumini, mănuși, ochelari și o pompă… digitală!

Și eu, ca și tine, m-am întrebat pentru ce în lume ai avea vreodată de o pompă de picior cu manometru digital. Răspunsul din partea lui Roderick, cel care mi-a arătat întreaga gamă BBB la Eurobike, mi-a răspuns franc și direct: pentru că și concurența o are și pentru că este mult mai precisă. Este adevărat deci că existe un segment de consumatori care vor să știe cantitatea superexactă de aer care pătrunde în cameră, iar pentru ei a fost construită această pompă.

DSCF1605Și pentru că am putut să o încerc ulterior, la întoarcerea în România, pot spune că are o bază extrem de stabilă, poate băga o cantitate foarte mare de aer cu foarte puțin efort (este de fapt cea mai mare pompă pe care am avut-o) și este… galbenă. Desigur, nu mă deranjează niciodată să introduc presiunea exactă în cameră, dar nu-s sigur dacă-s gata să plătesc 70 de euro pentru asta.

DSCF1603Tot la capitolul pompe, cei de la BBB lansează un nou produs, EasyRoad BMP-49, în diverse culori, foarte atractive de altfel, construită cu un corp din aluminiu, care cântărește doar 96 de grame și care poate umfla camera până la 9 bar!

DSCF1596Dar partea cea mai interesantă este că are un mic furtun extensibil în capăt, iar asta o face utilizabilă din orice poziție ai ține-o. Ca să nu mai vorbesc de faptul că este compatibilă atât cu clasicele valve Presta și Schrader, dar și cu Dunlop. Iar prețul este cât se poate de atractiv: 30 de euro.

DSCF1602În ceea ce privește accesoriile alimentate cu acumulatori, BBB are în gama pentru 2017 un nou ciclocomputer, BlueBoard BCP41W, despre care ai spune că este unul simplu, cu design de bază. Dar din momentul în care îl conectezi la Smartphone, acesta îți va înregistra traseul prin GPS și îl poate urca la finalul turei chiar și pe Strava. Este foarte mic, însă are o serie de funcții precum conectarea wireless ANT+, ecran iluminat automat și alte 36 de comenzi pe care le poate îndeplini, de la cadență la BPM-uri. Mic și subțire, acesta este oferit pentru 99 de euro.

37060În aceeași categorie de produse regăsim un nou sistem de iluminare, ScoutCombo BBW-223, gândit pentru utilizarea în oraș și de aceea mai pratic decât alte produse: dacă lumina albă se află în față, iluminând șoseaua, cea roșie se află în spatele lanternei, avertizându-i pe alții de prezența ta în trafic.

BLS-116 2 (2)

Așadar, lumină la două capete, într-un pachet foarte compact care se montează facil pe cască. Este capabil să genereze 200 de lumeni și cântărește doar 100 de grame. Prețul este de 70 de euro.

BLS-116 2 (1)

La capitolul echipament, BBB lansează o pereche nouă de mănuși, pentru Cross Country, modelul Freezone BBW-52, care oferă o protecție cât se poate de serioasă pentru palmă, totodată și foarte mult confort. Acestea sunt construite din neopren, cu spumă cu memorie în palmă, porțiuni de silicon pe degetul mare, arătător și mijlociu și cu un material special pe degetul arătător care permite utilizarea ecranului unui smartphone. Dau impresia că sunt construite solid, sunt disponibile doar în culoarea neagră, iar prețul este de 39.95 euro.

Gama de echipament este completată și de o nouă pereche de ochelari, cu lentilă foarte mare și rame foarte mici (în principiu fiind vorba doar despre cele laterale). Fullview BSG-53 sunt disponibili cu mai multe tipuri de lentilă și promit o imagine de ansamblu fără precedent, datortiă eliminării oricăror porțiuni din ramă. Pot fi achiziționați în mai multe versiuni de culoare și sunt livrați cu mai multe lentile, la un preț de 79.95 euro.

DSCF1319Ultimul accesoriu pe care aș dori să-l aduc în discuție este noua cască KITE BHE-29. Se dorește a fi un produs multifuncțional, cu vizor ce se poate demonta, cu 14 găuri de ventilație și cu plasă de insecte. Cei de la BBB susțin că poate fi folosită atât pentru cursiere cât și pentru bicicletele de munte, iar prinderea provine de la modelul de top Icarus, Easy TwistClose 2.0. Este disponibilă în dimensiunile M și L, în nu mai puțin de 9 culori, la un preț de 59.95 euro.

DSCF1321Două noi truse mici de scule vor fi de asemenea disponibile pentru 2017: PrimeZfold, BTL-48M și L, cu un preț de pronire de 24.95 euro, cu 14 sau 16 funcții, în funcție de versiunea aleasă. De principiu, conțin orice cheie de care ai avea nevoie rapid: imbus-uri de 2, 2.5, 3, 4, 5, 6 li 8 mm, șurubelniță cu cap drept sau în stea, cheie Torx T25, cheie de spițe sau levier pentru anvelopă.

DSCF1594 DSCF1592 DSCF1591Importator BBB în România: Sprint Bike.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × four =