Acum citesti
Noutăți de la Catlike pentru 2017

Din 1996, spaniolii de la Catlike au început să conceapă căști pentru biciclete, iar de la schiță la producție calea a fost foarte scurtă. Și cum casca a fost primul lor produs, încălțămintea și ochelarii urmând la ceva timp după, anul acesta ne bucurăm de 4 produse specifice, pentru cursiere, triatlon și bineînțeles, MTB.

Pentru fanii Vueltei și evident ai cursierelor, va exista casca Red Mixino La Vuelta, similară cu cea purtată de Nairo Quintana, care a câștigat competiția anul acesta. Prețul propus este de 180 de euro, așadar nu vorbim despre sume exorbitante, iar pe lângă cască, vei mai primi și un poster semnat de liderii Vueltei.

Vuelta-a-España5Tot pentru șosea va fi disponibilă și noua cască Olula, un model care menține linia de design care a consacrat Catlike-ul, un produs care se adresează cicliștilor amatori care nu doresc să facă rabat la calitate.

catlike-olulaCasca este produsă în Spania, vine cu prinderea MPS Evo ce permite 4 ajustări cu un singur sistem de reglaj, Dual Flow, ce permite o ventilație corespunzătoare sau SAS, care este un sistem de absorbție al șocurilor foarte eficient. Este disponibilă în trei dimensiuni, cea mai mică, S-M, cântărind doar 250 de grame. Iar când vine vorba despre alegerea culorii potrivite, cu siguranță fiecare dintre voi va putea să-și găsească modelul ideal, căci nu mai puțin de 9 combinații de culori sunt disponibile.

Trecem mai departe la triatlon, segment înc are Catlike a pregătit casca Cloud 352. Se bazează pe tehnologia Dual AERO System, care permite căștii într-un mod facil să se adapteze mediului înconjurător.

catlike-cloud352Astfel, partea superiară poate fi integral ventilată în caz de nevoie sau poate fi acoperită dacă ciclistul rulează să spunem, spre exemplu, pe velodrom. Cu toate acestea, casca reușește să rămână aerodinamică fără a sacrifica ventilația. În varianta cea mai mică, S-M, aceasta cântărește 310 grame.

Pentru MTB cei de la Catlike propun un produs cel puțin interesant, mai ales că se plasează într-un segment la mare căutare: Forza 2.0.

FORZA-Blue-Orange-Black-with-chin-protection-0180055Este o cască potrivită atât pentru enduro cât și pentru downhill, compatibilă cu orice chinguard, oferind totodată o aerisire foarte bună datorită gurilor de ventilație ovale. În ceea ce privește fixarea și ajustarea, cei de la Catlike au lucrat împreună cu Boa Technology pentru a crea ceea ce ei numesc cel mai performant și comod sistem de prindere văzut pe o cască de ciclism, comanda principală fiind o rotiță clasică, dar care strânge milimetru cu milimetru în mai multe direcții. Casca este disponibilă în 4 versiuni de culoare.

Importator Catlike în România: Moș Ion Roată.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 17 =