Acum citesti
Noutăți de la Northwave pentru 2017

Începem seria de noutăți de la Eurobike cu Northwave, producătorul italian de haine, încălțăminte și accesorii pentru ciclism. Iar prima pe listă este noua colecție de încălțăminte, bogată în modele pentru anul viitor.

Northwave-Rainskin-Jacket
Deși în acest articol am menționat doar încălțările de la Northwave, această jachetă merită atenția voastră: aerodinamică, liptă de corp și cu toate acestea cu un index de 10.000mm pentru protecția împotriva ploii. O jachetă de ploaie care seamănă cu una obișnuită, dar care oferă protecție deplină în zilele ploioase.

Modelele de top vor beneficia în 2017 de tehnologia Zero Pressure, care ajută la eliminarea tuturor punctelor de presiune din pantof, reușind astfel să ofere un confort desăvârșit, coroborat cu puterea de transfer către pedale. Astfel, modelele Flash și Phantom, cât și modelul Scream, pentru MTB, se vor bucura de această tehnologie. Flash Carbon și Flash este un nou pantof pentru cursiere, nou sosit în gama Northwave, care va fi oferit în două versiuni distincte: Flash Carbon, ce are o construcție a tălpii din Carbon Light (un mix de carbon și fibră de sticlă), cu un index al rigidității de 10.0 și patru găuri de aerisire și modelul Flash, ce va avea o talpă din carbon botezată NRG Air Carbon (fără mixul de fibră de sticlă), cu 5 găuri de aerisire și un index al rigidității de 8.00.

Prinderea este punctul cheie al acestei perechi de încălțăminte, deoarece fixează perfect laba piciorului, fiind totodată un material foarte ușor care oferă mult confort. Este de asemenea aerodinamic, suprafața acestuia fiind perfect plană. O rotiță pentru ajustarea tensiunii este de asemenea prezentă, asemenea modelului Extreme RR. Modelul Flash Carbon (stânga sus) va putea fi achiziționat pentru 229.99 euro, iar modelul Flash (stânga jos) pentru 159.99 euro.

northwave-flash-phantom-2017În imaginea de mai sus poți observa de asemenea și noii Phantom, oferiți în versiunea Carbon sau SRS, ambele modele fiind dedicate cursierelor. Diferența va consta de asemenea în talpa acestora, întocmai ca talpa modelului Flash, însă versiunea Carbon va avea o rotiță pentru ajustare și fixare, pe când versiunea SRS, va avea o chingă de prindere. Phantom Carbon poate fi achiziționat în combinația de culori portocaliu/negru sau negru/galben, pentru un preț de 169.99 euro.

Din aceeași serie, vor fi disponibili și pantofii Scream, dedicați bicicletelor de munte, disponibili în două versiuni: Sream Plus și Scream SRS. Sistemul de prindere va fi cel care va diferenția cele două versiuni, întocmai modelului Phantom descris mai sus, cât și culorile. Modelul de vârf, Plus, va avea o talpă cu triplă densitate, botezată Speedlight 3D și va avea un index de rigiditate de 10.0. Aceștia vor fi disponibili pentru 149.99 euro, pe când versiunea SRS, pentru 119.99 euro.

northwave-scream-srs-2017Pentru femei, Northwave a lansat noii Verve SRS și Sparkle SRS. Dacă primii sunt dedicați cursierelor, cei din urmă sunt construiți pentru MTB-uri. A fost îmbunătățit confortul, puterea de transfer și bineînțeles, diminiuate punctele de presiune. Modelul de șosea, Verve SRS, vine cu o talpă din carbon NRG Air, cu 5 guri de aerisire și un index de rigiditate de 8.00. Sparkle SRS, va avea o talpă Speedlight 3D, cu un index de rigiditate de 10.0. Ambele perechi de încălțăminte au prindere cu chingă și ambele sunt oferite pentru același preț: 119.99 euro.

northwave-verve-2017Nou în gamă este Outcross, rezultat al colaborării dintre Northwave și Michelin. Aceștia au dezvoltat o pereche de încălțăminte care să combine rigiditatea și eficiența unei perechi pentru Cross Country cu aderența și stabilitatea oferită de o pereche pentru All Mountain. Partea mediană este ceva mai moale, pentru a permite libera mișcare a labei piciorului atunci când împingi bicicleta. Vor exista trei versiuni, care vor beneficia de aceeași talpă performantă, dar care vor fi diferite prin construcția superioară. Ca exemplu, modelul Outcross Plus va avea o rotiță pentru ajustare, modelul Outcross va avea o bandă cu arici, iar modelul de bază, Outcross KNIT, va avea șireturi. Prețul pornește de la 89.99 euro și se oprește la 129.99 euro pentru modelul de top.

northwave-outcross-2017
Outcross, în stânga jos.

Ultimul, dar nicidecum cel din urmă, este noul Extreme RR, o încălțăminte de top pentru cursiere, pentru care cei de la Northwave și-au pus la bătaie toată experiența și tehnologia. Vor beneficia de tehnologia X-Frame, care elimină toate punctele de presiune în partea superioară și vor fi construiți cu cele mai ușoare și fine materiale disponibile în acest moment. De asemenea, sistemul de închidere îl diferențiază de concurență, prinderea în X nefiind doar comodă, ci și foarte ușor ajustabilă de la o singură rotiță. Totodată, greutatea de 220 de grame este impresionantă. Vor fi disponibili din toamna acestui an, pentru un preț recomandat de 369.99 euro.

norwave_extreme_rr
Așa arată noul model de top pentru șosea, Extreme RR.
Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =