Acum citesti
Noutăți Giant pentru 2015, la Eurobike

Giant a revizuit pentru 2015 mai multe modele dar vine și cu un brand complet nou, Liv, prin care lansează o serie de biciclete dedicate special femeilor. Mai mult, gama de biciclete va fi completată și de o serie de accesorii, care vor fi dedicate respectivului segment de cumpărătoare.

Cea mai importantă noutate în ceea ce privește segmentul de Cross Country este noul XTC Advanced, un hardtail cu roți de 27.5 inch. Cadrul va fi construit din carbon de cea mai înaltă calitate, cablurile vor fi trase prin interiorul acestuia și vor exista desigur mai multe nivele de echipare.

giant_eurobike_2

Modelul de All-Mountain din gamă, Anthem, va fi disponibil în versiunea cu roți de 27.5 inch dar și cu roți de 29 de inch. Pentru 2015 acesta a fost ușor modificat în ceea ce privește carcateristicile tehnice: spre exemplu, modelul SX va avea acum o furcă de 130mm în locul celei de 120mm, va avea o nouă protecție de lanț montată pe chainstay și o gamă de culori mai atractivă.

giant_eurobike_1

În segmentul enduro, Giant va juca cu noul Reign, mult mai ușor decât modelul anului anterior. Va utiliza aceaași suspensie Maestro, dar va fi disponibil în versiunea cu cadru din carbon sau din aluminiu. De precizat este că modelul cu cadru din carbon va utiliza o basculă din aluminiu. Cele două versiuni vor avea o cursă de 160 de mm pentru suspensii, cu posibilitatea reducerii cursei furcii la 120mm, pe porțiunile de urcare. Prețul modelului de top va fi de peste 5.000 de euro.

giant_eurobike_4

Urcând și mai sus în gamă, regăsim noul Giant Glory, bicicleta de downhill care va rula de acum înainte pe roți de 27.5 inch. Totodată, acest model va putea fi achiziționat și în versiunea Danny Hart Replica, cu o echipare de top. În principal, toate modelele din gamă vor fi disponibile doar cu cadru din aluminiu și interesant este faptul că producătorul a decis să nu mai introducă cablurile prin interiorul cadrului pentru a mai scădea din costurile de producție.

giant_eurobike_3

În ceea ce priveșe gama dedicată femeilor, LIV, bicicletele vor avea la bază modelele Giant, dar modificate pentru a se potrivi mai bine necesităților reprezentantelor sexului frumos. Asta presupune un cadru mai mic, un top tube mai curbat pentru a facilita accesul pe bicicletă, un angrenaj mai jos plasat dar și diverse componente, precum șaua sau manșoanele, mai ergonomice și specifice.

giant_liv_1

Pentru moment, întreaga gamă este acoperită însă nu printr-o multitudine de modele ci cu câte un model în fiecare segment. Deci, poți opta pentru hardtail de cross country, dar și pentru un full-suspension pentru all-mountain. Totodată, în gamă este disponibilă și o cursieră.

giant_liv_2

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + 7 =