Acum citesti
Noutăţi în gama de pantofi, haine şi căşti la Giro

IB15_Giro_Empire_Women-600x450Giro a lansat câteva noutăţi anul acesta. Printre ele se află noii pantofi de şosea specifici pentru femei cu închidere cu şiret Empire ACC, după ce ani de zile clientela feminină a cerut aşa ceva. Ele au la dispoziţie acum o versiune neagră lucioasă, existând posibilitatea de a fi extinsă în viitor gama de culori şi poate chiar şi apariţia unei versiuni pentru off-road.

IB15_Giro_Chrono_Pro-600x450Pantalonii Chrono Pro Road Bib nu cunosc compromisul, fiind rodul a mulţi ani de dezvoltare. Aceştia sunt confecţionaţi din Lycra italiană, material specific pentru bretele şi un bazon special creat împreună cu Elastic Interface. Pantalonii au un mic suport lombar pentru confort la turele lungi.

IB15_Giro_Scamp_helmet_3-600x450Casca pentru copii Scamp este o altă noutate, aceasta având protecţie şi la ceafă. Ea împarte aceleaşi culori şi aspect cu modelul pentu adulţi, fiind posibil să fie asortate cu căştile părinţilor.

IB15_Giro_Silo_helmetÎn plus, în interiorul căştilor Giro găsim acum un liner din fibre naturale Expanded Polylactic Acid care are acelaşi nivel de protecţie cu spuma clasică EPS, dar poate fi scos şi aruncat la resturi menajere după distrugere. Şi calota este ecologică, ea putând fi reciclată la sfârşitul vieţii.

IB15_Giro_Transfer_Legging_1-225x300În final, colecţiile de haine de ciclism de şosea se îmbogăţesc cu liniile Venture, Transfer şi Truant. Pantalonii Transfer de exemplu sunt foarte eleganţi, au buzunare imense şi bandă reflectorizantă pe lateral, putând fi folosiţi la toate deplasările cotidiene.

Informaţii preluate de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seven − six =