Acum citesti
Noutăţi SRAM pentru MTB: roţile Roam 60 şi butucii 900

unspecified2SRAM nu a neglijat niciodată iubitorii de MTB mai extrem, aşa că şi anul acesta vine cu noi „bunătăţi”: roţile de carbon pentru trail şi enduro Roam 60. Nici iubitorii de performanţă nu au fost uitaţi, butucii din seria 900 oferind cuplaj foarte rapid acolo unde fiecare fracţiune de secundă contează.

roamwheelsRoţile ROAM 60 oferă combinaţia perfectă de viteză şi rezistenţă pe potecile tehnice. Jantele de 30 mm din carbon sunt tubeless ready, uşoare şi rezistente, mărind controlul pe secţiunile tehnice. Iar pentru aspect, roţile vin la pachet cu mai multe seturi de autocolante în diferite culori pentru a se asorta cu bicicleta.

butuciButucii sunt de cea mai bună calitate, beneficiind de sistemul de clicheţi performant DOUBLE TIME. Roţile vor fi pentru început doar în versiune 27.5, în două versiuni de ax. Versiunea normală este compatibilă cu ax cu QR normal, 15×100 sau 20×110 mm pe faţă şi cu QR normal sau 12×142 mm pe spate. Versiunea Boost este compatibilă cu ax de 21 sau de 31 mm în faţă şi cu ax de 12×148 mm în spate. Butucii spate sunt disponibili cu casetă normală sau XD. Prinderile pentru disc sunt de tipul IS cu şase şuruburi.

ratchetSpiţele sunt în număr de 24 la fiecare roată, montate asimetric pe jantă după sistemul 2 cross. Greutatea minimă este de 750 g pentru roata din faţă şi 875 g pentru cea din spate, 1625 g fiind o greutate foarte mică pentru un astfel de set de roţi. Preţul anunţat este de 939 Euro pentru roata faţă şi 1043 Euro pentru roata spate.

900butuciButucii din seria 900 sunt utilizabile pentru orice, de la şosea la enduro. Şi ei beneficiază de clicheţii rapizi DOUBLE TIME, dar şi de rulmenţii de înaltă performanţă SPEEDTIME. Ei vor fi disponibili doar cu prindere de disc IS cu 6 şuruburi, cu casetă normală sau XD, pentru 24, 28 sau 32 de spiţe. Greutatea este de 150 g pentru cel din faţă şi 275 pentru cel din spate în cele mai uşoare configuraţii. Preţul va fi de 82 Euro pentru butucul din faţă şi 208 Euro pentru cel din spate.

unspecifiedAmbele produse vor fi disponibile începând cu aprilie 2016. Mai multe informaţii puteţi afla în curând pe site-ul producătorului.

Iată şi un film oficial de prezentare a roţilor ROAM 60!

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two − 2 =