Acum citesti
Noutăți Thule pentru 2015: portbagaje noi și alte soluții de transport

Transportul bicicletelor nu se face doar pe mașină. Se poate și în interiorul acesteia cu ajutorul unei genți speciale de voiaj. Pe de altă parte, nu trebuie să fie neapărat vorba de un automobil cu care să transporți bicicleta într-o geantă dedicată, ci cu autobuzul sau cu avionul. Thule a prezentat anul acesta la Eurobike două astfel soluții de transport: un softcase și un hardcase.

thule_eurobike_5

Versiunea cu un material moale are părțile laterale din nylon, însă după introducerea bicicletei în geantă, poți adăuga pereții laterali construiți din aluminiu și pliabili, care vor păstra bicicleta în siguranță. Interesant este că odată cu această geantă primești în pachet și un stand de bicicletă, pe care-l poți vedea în fotografia de mai jos. Acesta este foarte simplu de asamblat și ajută la stocarea bicicletei după ce este scoasă din geantă.

thule_eurobike_4

Acesta vine cu prindere de furcă ce folosește un ax de 15 sau 20mm pentru butucul roții de față. Geanta este pretabilă pentru transportul bicicletelor de șosea, munte și ciclocros.

thule_eurobike_3

Suedezii au prezentat și soluția de transport a copiilor pe bicicletă. Este vorba despre două scaune, în culoare portocalie, care se pot atașa foarte ușor pe portbagajul bicicletei. Cel de față poate fi prins de pipă, deasupra top-tube-ului bicicletei și oferă copilului suport pentru mâini și pentru picioare. Important este că poziția scaunului se schimbă odată ce tragi de ghidon, deci te va incomoda mai puțin la pedalat, așa cum menționează producătorul.

thule_eurobike_6

Nu în ultimul rând, Thule a prezentat un coș voluminos realizat din material plastic, ce poate fi montat pe bicicletă foarte facil și cu ajutorul căruia poți transporta diverse obeicte, în special cumpărăturile de la piață.

thule_eurobike_1

Alte soluții de transportat obiecte pe bicicletă nu au fost deloc date uitării, iar oferta este foarte largă deci merită consultată.

thule_eurobike_2

Prețurile nu au fost momentan comunicate, însă Thule nu s-a dezmințit și a amintit că este liderul de piață în materie de soluții de transport al bicicletelor.

Importator în România: Kero Bike.

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × 1 =