Acum citesti
NS Bikes: noile Snabb și OMG

Micul producător NS Bikes a prezentat două noi full-suspension-uri și alte două biciclete pentru copii. NS este cunoscut din lumea gravity, însă de ceva timp încoace își croiește calea și către segmentul de enduro și mai ales, către cel dedicat copiilor. Și așa cum ne-au obișnuit cei de la NS, bicicletele arată foarte bine și vin cu prețuri cât se poate de rezonabile, o combinație reușită.

ns-snabb-e1
NS Snabb Carbon E1.

Vedeta de anul acesta este noul Snabb E Carbon, o bicicletă de enduro care a fost revizuită pentru sezonul 2017. Aceasta este construită în jurul unui cadru din carbon, cu o suspensie mult îmbunătățită și în premieră, o transmisie 1×12 Sram Eagle pentru modelul de top. Aceasta va fi conectată la un angrenaj Truvativ Descendant.

Versiunea E2, mai jos plasată în gamă, va fi livrată cu același cadru din carbon, suspensii Rock Shox și transmisie 1×12.

ns-snabb-e2
E2.

Snabb Plus este al treilea full al gamei nou lansate, ce va fi echipat cu roți de 29 de inch. Va avea o furcă de 140mm și o cursă a suspensiei spate de 130mm și se orientează către iubitorii de ture montane, performând cum se cuvine atât la vale cât și la deal. Geometria este de asemenea modernă: top tube lung și unghi al headtube-ului relaxat. Pentru a fi în ton cu vremurile, cadrul poate primi oricând roți de 27.5 cu anvelope a căror lățime nu poate depăși 3 inch. Modelul de bază va avea un preț de 2.799 de euro.

ns-snab-plus
Snabb Plus, cu roți de 29 de inch sau opțional, cu cele de 27.5 inch.

Pentru copii, cei de la NS au dezvoltat modelul OMG, Oh My God! Acesta are roți de 24 de inch, este un full-suspension în toată regula, performant, cu piese de calitate, care va costa 1.899 de euro. În caz de nevoie, se pot monta roți de 26 de inch, astfel încât să nu fie necesară achiziția unei noi biciclete pe măsură ce copilul crește.

ns-omg
OMG?! Chiar că OMG! O bicicletă de copii performantă cu un aspect serios.

Și nu în ultimul rând, trebuie menționat și cel mai vândut model pentru copii, Clash Junior, to cu roți de 24 de inch, dar cu un cadru nou și piese atent alese. Acesta va avea un preț de pornire de 759 de euro.ns-clash-jr

via NS Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 4 =