Acum citesti
O nouă furcă de la DVO și o tijă de șa hidraulică

DVO, brand-ul al cărui produse poartă nume de nestemate, a pregătit o nouă furcă, botezată Sapphire. Aceasta va fi disponibilă pentru bicicletele cu roți de 29 de inch, însă va fi la fel de compatibilă cu roțile 27plus, așadar doi iepuri împușcați dintr-un singur foc. Va concura în segmentul All Mountain și va oferi o cursă de 140mm, însă aceasta poate fi redusă intern până la 100mm. Utilizează un ax boost, mai lat, de 110mm, iar partea inferioară are integrată o prindere pentru o aripă de noroi.

Poți monta o anvelopă cu o grosime de până la 3 inch, iar greutatea de doar 1.8 kg este una competitivă în segment. Coroana este construită CNC, iar brațele superioare vor avea un diametru de 32mm. Cartușul închis va asigura o durabilitate mai mare dar și o sensibilitate crescută pe denivelări, iar reglajele sunt prezente din abundență: setare mecanică pentru cursa negativă, high- și low-speed sunt doar câteva din cele care merită menționate și care, de regulă, nu se regăsesc pe furci din același segment. Prețul recomandat va fi pe măsură notorietății brand-ului, mai precis 950 de euro.

Tot de la DVO aflăm și de lansarea unei noi tije de șa hidraulice, ce poartă numele de Garnet. În centrul atenției au stat durabilitatea și performanța, iar în interior se regăsește un cartuș hidraulic, ce poate fi acționat din comanda de pe ghidon. Cablul poate fi tras prin exteriorul sau prin interiorul cadrului, în acest sens existând două variante ale acestei tije. Cursa este de 125 sau 150mm, iar viteza de ridicare poate fi reglată oricând. Aceasta va cântări 620 de grae și va costa 430 de euro.

via DVO

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × 3 =