Acum citesti
Ofensiva Giant 2010

Giant se prezinta printre ultimii producatori care-si expun noua gama de biciclete pentru anul viitor. Dar in opinia noastra asteptarea a meritat, pentru ca Giant ofera pentru 2010 una dintre cele mai atractive, sportive si agresive modele de biciclete dintre majoritatea producatorilor. Nu este singurul cu astfel de modele, dar se afla printre cei mai buni.

Pe langa faptul ca cei de la Giant si-au lansat si propria gama de componente, precum tije de ghidon, tije de sa, ghidoane etc vin si cu cateva modele de biciclete reusite : Anthem X Advanced si Trance X Advanced. Ambele modele beneficiaza de ultimele tehnologii de la Giant : suspensia Maestro, un sistem ce permite folosirea mai multor tipuri de furci cu amortizor si MegaDrive, care se traduce prin utilizarea unei sectiuni de cadru patrata si mai groasa pentru parte inferioara si una mai groasa pentru partea superioara a cadrului. Toate acestea pentru a oferi o rezistenta excelenta la toate tipurile de socuri incasate de partea frontala a bicicletei, inclusiv a furcii cu amortizor.

Modelul Anthem X Advanced, unul recunoscut pentru calitatea sa, beneficiaza de o greutate totala de doar 9.9 kg, pe cand modelul Trance X Advanced cantareste 11 kg fara pedale.

via | Giant Bikes

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 + six =