Acum citesti
Off-camber Enduro, la Brașov, în septembrie

Pe 26 și 27 Septembrie, toți iubitorii de enduro sunt așteptați la Brașov, pentru competiția Off-camber Enduro, aflată la prima sa ediție. Concursul se va desfășura în Masivul Postăvaru și va avea 4 probe speciale.

off-camber

Sâmbătă vor avea loc calificările, iar duminică se va desfășurat concursul, după cum urmează:

Sambata 26.09.2015

12:00-17:00 – Ridicare kit participare (Hotel Caprioara)
08:00-17:00 – Antrenamente libere
17:30 – Start transfer proba calificare
18:00 – Start calificari
20:00 – Sedinta tehnica (Hotel Caprioara)

Duminica 27.09.2015

07:00-08:30 – Ridicare kit participare (Hotel Caprioara)
09:00 – Start General
17:00 – Premiere

Inscrierile incep in data de 1.09.2015 si se incheie in 24.09.2015. Inscrierea se face completand formularul de pe site. Dupa completarea formularului, concurentii au 7 zile la dispozitie sa faca plata in contul:

Larisa Cobianu
Cod bancar (IBAN):
RO32 INGB 0000 9999 0030 0162
ING Bank
cu mentiunea „Off-camber Enduro si numele participantului” dupa care sa trimita dovada platii la adresa [email protected].

Un concurent este inscris numai dupa realizarea platii. Taxa de inscriere este de de 85 lei. In cazul in care plata nu este efectuata in timpul specificat, concurentul este eliminat din lista de participanti. Vor fi considerat inscrisi primii 120 care platesc taxa de inscriere, indiferent de data inscrierii pe site. In cazul in care organizatorii decid anularea competitiei din cauza conditiilor de mediu nefavorabile ce pot pune in pericol integritatea concurentilor, taxa de inscriere nu se va restitui.

Cursa Off-camber Enduro este deschisa pentru toti concurentii.
Categoriile sunt impartite MASCULIN (Elite si Hobby) si FEMININ. Exista totusi limita minima de varsta pentru participarea la competitie care este de 16 ani, pentru minori fiind necesar acordul parintilor pentru a putea participa la cursa.
Concurentii care au participat la concursuri de Enduro si Downhill si au obtinut clasare in primi 10 concurenti, au obligatia sa se inscrie in categoria Elite. In caz contrar, organizatorul isi rezerva dreptul de a incadra concurentul in categoria corespunzatoare.

Traseul cuprinde zone care sa puna in evidenta aspectele tehnice ale mountain bikingului si curpinde portiuni inguste si expuse, pietre, rampe, treceri peste apa, urcusuri si coborasuri abrupte. In general, traseele de acest tip nu sunt potrivite pentru incepatori sau ciclisti neantrenati. Cursa va fi marcata cu semne specifice si banda semnalizatoare pentru directionare. Devierea de la trasee (chiar si neintentionata) va atrage dupa sine descalificarea automata. In cazul in care un concurent deviaza de la traseu in mod accidental si strapunge banda semnalizatoare, are obligatia de a reintra in cursa imediat si a repozitiona banda rupta la pozitia initiala. Concurentii care nu vor respecta aceasta regula, vor fi descalificati. Concurentii nu au voie sa faca modificari ale traseului in timpul evenimentului. Organizatorii isi rezerva dreptul de a face modificari neanuntate prealabil in cazul unor situatii de urgenta ca de exemplu: conditii meteo nefavorabile sau pentru a garanta siguranta concurentilor in timpul cursei. Organizatorii vor asigura prezenta unui deschizator si a unui inchizator care sa se asigure ca traseul si concurentii sunt in siguranta. Nu este permisa transportarea, impingerea sau tractarea concurentilor cu vehicule motorizate.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + eighteen =