Acum citesti
Orange Patriot 2012


Dacă și bugetul tău este pe măsura dorinței de distracție, vei putea exclama alături de noul Orange Patroit „Proud to be British!”. Iar asta deoarece noua bicicletă pentru Freeride dorește să marcheze revenirea producătorului din Marea Britanie pe piața bicicletelor construite pentru unele dintre cele mai dure probe din lume.


Ca să asipiri la acest statut, trebuie să te repezinți cu un produs pe măsură. Nimic mai corect, deoarece Patriot are un întreg pachet tehnic în spate care-l va propulsa în topul preferințelor multor rideri. Capitolul suspensii este unul crucial când vine vorba de Freeride, iar Patriot este dotat ca atare: 180 de mm atât pentru furcă cât și pentru basculă.



Articulațiile basculei utilizează rulmenți cu o dimensiune generoasă, de 32 de mm! De asemenea, acesștia pot fi foarte ușor înlocuiți de către oricine prin utilizarea unei chei de tip imbus. Cadrul beneficiază de un ax posterior Maxle pentru roată și de o prindere ISCG pentru chain guide. Unghiul headtube-ului este destul de plat, cei de la Orange indicând valoarea de 65 de grade.


Patriot va putea fi achiziționat ca bicicletă completă începând cu această lună. Cei care doresc doar cadrul, îl pot achiziționa separat în versiunea albă sau neagră.


Alte informații pe orangebikes.co.uk.


via Orange Bikes



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × four =