Acum citesti
Pantofii Fizik R1B sunt acum disponibili în toate mărimile și în culori noi

Fizik-R1B-Uomo-red_premium-carbon-sole-lightweight-road-bike-shoe_pair3După ce nu de multă vreme Fizik, cunoscuți mai mult pentru șei, au introdus primele modele de pantofi, varianta de top de șosea R1B vine cu modificări importante. Pantof cu formă unică asimetrică și închidere BOA venea până acum într-o gamă ciudată de mărimi, între 37 și 42 din jumătate în jumătate de mărime plus 43 și doar în culori destul de sobre.

Fizik-R1B-Uomo-red_premium-carbon-sole-lightweight-road-bike-shoe_soleModelul vine acum în culoarea roșie pentru iubitorii de bling, dar ce e mai important este că acum e disponibil în mărimi între 37 și 47 din jumătate în jumătate de mărime plus mărimea 48. Astfel este acoperită cam toată gama de mărimi pentru bărbați.

Fizik-R1B-Uomo-red_premium-carbon-sole-lightweight-road-bike-shoe_topPantoful R1B Uomo costă 350 Euro iar caracteristica lui principală este sistemul Volume Control, închiderea cu sistemul Boa făcând pantoful să se strângă pe toată lungimea piciorului perfect în jurul acestuia, pentru un confort și o reactivitate de top.

Fizik-R1B-Uomo_premium-carbon-sole-lightweight-road-bike-shoe_black-redFizik-R1B-Uomo_premium-carbon-sole-lightweight-road-bike-shoe_whiteFizik-R1B-Uomo_premium-carbon-sole-lightweight-road-bike-shoe_blackModelul este deja disponibil la distribuitorii Fizik, atât în culoarea roșie. Mai multe detalii găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

10 − four =