Acum citesti
Patrol, un all-mountain ieftin de la Transition, vine modificat în 2016

Transition_Patrol_4v2_complete-600x346Transition este una dintre puţinele firme care produc biciclete de all-mountain, cu suspensii cu cursă mare dar şi cu echipări mai joase, la un preţ mai accesibil. Modelele lor de anul trecut Patrol, Scout şi Smuggler se învârteau în jurul preţului de 3000 USD, un preţ mic pentru o bicicletă de trail capabilă. Preţul era obţinut prin utilizarea unei transmisii SRAM X5 cu 10 pinioane, aceasta regăsindu-se şi pe modelul nou, dar cu unele schimbări….

Prima mare schimbare este renunţarea la furca de 160 mm Marzocchi 350 R care va fi înlocuită de modelul tot de 160 mm RockShox Yari RC. Acest lucru este curios pentru că deşi Marzocchi a închis iniţial divizia de suspensii de bicicletă, aceasta a fost cumpărată de FOX, deci s-ar putea să fie încă probleme cu aprovizionarea.

Transition_Patrol_4v2_graphic-600x471O altă schimbare în echipare este renunţarea la caseta de pinioane 11-42 modificată cu ajutorul unui pinion de 42 Hive Cog. Noile biciclete vor avea o casetă standard 11-36 SRAM şi vor avea o gamă de viteze redusă, folosind o foaie de 30T cu prindere direct mount în locul vechii foi de 32T. Este o întrebare bună dacă au făcut această schimbare din cauza unor probleme de fiabilitate sau de funcţionare, din cauza problemelor de aprovizionare cu pinioane de 42 sau deoarece SRAM nu au fost foarte încântaţi că un producător de biciclete de modifică pinioanele.

Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul producătorului.

Sursa: bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + five =