Acum citesti
Peugeot M01 – 100: 29er, mid-level

Peugeot a pregătit pentru anul în curs un 29er, cu cadru din aluminiu 6061, care dorește a concura în segmentul mid-level. Și tocmai pentru că acesta este un segment important pentru foarte mulți producători, cei de la Peugeot au dotat bicicleta cu componente atractive, raportate la prețul de achiziție de aproximativ 5.000 de lei.

peugeot-m01-100

Să vedem despre ce este vorba. Lăsând deoparte denumriea complicată, ceea ce oferă M01 este simplu de înțeles: o furcă Rock Shox XC30, o pipă mai scurtă de doar 70 mm, care va oferi un control mai agil bicicletei, alături de un ghidon suficient de lat, de 700mm. Cockpit-ul este astfel setat pentru agilitate, dimensiunile celor două componente fiind grăitoare în acest sens.

În ceea ce privește sistemul de transmisie, ai la dispoziție un schimbător de pinioane Shimano SLX, unul de foi Shimano Deore și manete din aceeași gamă. Angrenajul este dotat cu două foi și face parte tot din gama Deore. Trecând mai departe către roțile de 29 de inch, acestea sunt construite cu butuci Joytech și cu jante Mavic 319, având astfel o greutate rezonabilă. Anvelopele provin de la Hutchinson, modelul Python 29 x 2.10.

Este disponibilă doar în culoarea neagră și cântărește 13.5 kg.

Mai multe informații despre această bicicletă pe sportmood.ro.

via Peugeot Cycles

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − six =