Acum citesti
Piese de vânzare la prețuri (foarte) rezonabile din atelierul FreeRider.ro

FreeRider.ro scoate la vânzare mai multe piese care au rămas în atelier, fie în urma upgrade-urilor fie datorită faptului că nu au fost niciodată montate pentru test. Toate piesele sunt noi sau utilizate de 2-3 ori în ture, deci ca și noi. Zilele trecute am făcut ordine în atelierul nostru și am întocmit o listă cu componente pe care o poți consulta mai jos.

Cei ce doresc să achiziționeze câteva din componente ne pot scrie pe [email protected] pentru detalii sau rezervare. Piesele pot fi trimise prin Poșta Română, cu plata la destinatar.

Toate prețurile sunt mai mici cu 30 până la 50% față de prețurile magazinelor online cu discount-uri. Oferta este valabilă doar în această perioada și nu există mai multe produse din același model. Plata pentru transport, în cazul livrării prin poștă, va fi suportată de client. Vă invităm să faceți click pe poze pentru mărire.

COMPONENTE ȘI ACCESORII

Încălțăminte Northwave Extreme Tech Plus 2014, produs de top, folosiți un sezon, mici zgârieturi pe talpă, funcționali 100%, mărime 43, 450 400 350 lei, preț la raft: 1.200 lei.

DSCF0068

Panasonic FZ-100 și blitz extern + Panasonic FZ-18 și alte accesorii – 700 de lei, detalii aici.

Domenii de vânzare:

anunturi-biciclete.ro (printre primele căutări din Google) – site complet!
bmall.ro
bikeplanet.ro
bike2go.ro
bikebox.ro
selectoruldebiciclete.ro
veloplus.ro – indexat în Google, cu conținut inclus, site complet

Pentru domenii vă rugăm să ne scrieți pe [email protected].

Vezi Comentarii (88)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

six + twelve =