Acum citesti
Polaris trece la producția de E-bike-uri

Polaris, cunoscut în principal pentru ATV-urile și vehiculele de off-road pe care le produce, își va încerca în 2015 norocul în industria bicicletelor electrice. Produsul pe care s-au concentrat este un ebike rapid și puternic conform descrierii din comunicatul de presă. Pentru a face bicicleta mai atractivă aceștia au dotat-o cu un motor puternic, capabil să atingă viteze de până la 40 de km/h și cu un schimbător, care împreună cu motorul ar oferi câteva reprize de accelerație asemănătoare cu cele oferite de automobile sau motociclete.

e_bike_uri_polaris_1

Denumit Gear Speed Technology, sistemul permite rider-ului să aleagă din start cuplul dorit sau pe urcările abrupte, garantând astfel un maxim de putere indiferent de situația în care te aflii. De asemenea, întreg sistemul este dotat cu monitorizarea cadenței, a înclinației și a schimbărilor treptelor.

e_bike_uri_polaris_2

Mai mult, noul ebike este capabil să recupereze energia, în momentul în care frânezi sau când rotești de angrenaj către spate. Vor fi disponibile mai multe versiuni de motorizare, cu puteri de la 250 până la 750W, acestea din urmă fiind disponibile doar pentru trasee în off-road, cu interdicție de a circula pe șoselele publice. Acumulatorii vor fi sucificienți pentru a asigura o autonomie de 80 de km.

Alte informații pe polarisebikes.com.

via Polaris

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × four =