Acum citesti
Premiera in Romania: mastile pentru sportivi Naroo, aduse pentru tine de Biciclop

Comunicat de presă

De luna aceasta te poti bucura de mastile pentru sportivi Naroo, pe care le gasesti in exclusivitate la Biciclop. Spune adio particulelor de praf sau de polen, atunci cand practici orice sport outdoor! Uita de grija insectelor, de frig sau de razele UV si protejeaza-ti fata atunci cand practici sportul tau preferat. Ramai in miscare indiferent de anotimp, bucura-te de protectie sporita si respira in voie cu aceste masti de o calitate exceptionala, care acum pot ajunge la tine cu usurinta.

Gama Naroo cuprinde masti cu un grad de protectie UV de pana la 99.9%, certificata de FITI Testing and Research Institute. Ofera protectie excelenta si impotriva frigului, anumite modele fiind create special pentru anotimpul rece.

De la variantele mai simple, care pot fi purtate ca masca, bandana sau caciula, pana la masti tehnice, cu platforma exoschelet inovativa, in armonie cu oasele si cu structura muschilor fetei, mastile Naroo vin in intampinarea nevoilor tuturor sportivilor, amatori sau profesionisti. Mastile tehnice dispun si de tehnologia 3D Air-Room, cu o structura gandita special pentru ventilatie, astfel ca atunci cand porti ochelari, acestia nu se vor aburi.

Prezent pe trei continente, brandul Naroo sprijina cu succes sportivii in lupta cu problemele de mediu, pentru ca ei sa se mentina sanatosi. Mastile Naroo iti permit sa respiri usor si filtreaza particulele fine de praf si aerul poluat, iar materialul cu sistem de filtrare folosit a fost testat de un institut oficial de certificare. An de an, Naroo isi consolideaza pozitia de lider pe piata mastilor inovative pentru sportivi si dezvolta noi modele, in conformitate cu nevoile acestora.

Te poti bucura de beneficiile lor si in Romania; le gasesti la Biciclop, in premiera. Le poti folosi atunci cand pedalezi prin oras si te expui la un nivel mare de poluare, cand alergi, ca sa eviti praful, cand aerul este foarte rece si nu este indicat sa il inspiri in mod direct. Alege aici modelul potrivit tie si simte diferenta la antrenamente!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × one =