Acum citesti
Prima Evadare 2012 – primele fotografii

Un număr record de 2.100 de participanți au luat astăzi startul împreună la cea mai populară cursă de maraton din România, Prima Evadare. Un start ce a durat nu mai puțin de 7 minute!

Cum în anii trecuți vremea le-a jucat feste celor prezenți, fiind un impediment pentru unii dintre ei, ediția 2012 desfășurată pe teren uscat, a fost mai rapidă ca niciodată. Dovadă stă timpul lui Cleppe Wouter (Belgia) de doar 01:50:23, urmat la scurt timp de Marius Petrache și de Buruczki Szilard (Ungaria), la clasamentul general. Restul de timpi au fost foarte greu de obținut din partea staff-ului de cronometrare.

Așa cum ne-a obișnuit deja Prima Evadare, s-au aruncat în lupta pentru câștigarea cursei de 55 de km atât sportivi legitimați cât și pasionați, plimbăreți, copii, familii sau vârstnici.

Felicitări tuturor celor care au luat parte la maraton, dar mai ales celor care au reușit să încheie cu succes competiția. Fotografii din cursa de astăzi îți punem la dispoziție deja de pe acum, la scurt timp de la sosirea câștigătorilor. Părerile participanților și alte momente ale cursei, le vei putea urmări în cursul serii de astăzi.

Fotografii: Freerider.ro, Andrei Tanasoff

Vezi Comentarii (8)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 3 =