Acum citesti
Proframe, noua cască Fox ce cântărește doar 750 de grame

O cască full-face, certificată pentru downhill, care cântărește doar 750 de grame, asta chiar este o veste bună. Când majoritatea se luptă într-un segment de 900 de grame sau chiar 1.000 de grame, cei de la Fox fac un truc magic și reușesc să construiască o cască care să corespundă celor mai înalte standarde și exigențe, fără ca aceasta să cântărească atât de mult încât să simți că-ți dublează greutatea capului. Te gândești că sunt doar 250 de grame diferență față de o cască full-face obișnuită, dar poți să mă crezi pe cuvânt că acele sute de grame în minus chiar se simt.

Exceptând aspectul, care parcă se trage de undeva din viitor, această cască are și câteva tehnologii care merită menționate. Spre exemplu, pentru protecție optimă, ai la dispoziție Varizorb și Mips, cele două lucrând împreună pentru a împrăștia zona de impact pe o suprafață mai mare dar și pentru a contracara forțele rotaționale ce pot apărea în momentul unei căzături zdravene. Pentru o aerisire foarte bună există 15 găuri prin care intră aerul și alte 9 prin care acesta iese, ventilația fiind astfel ideală, conform producătorului. Cozorocul este fix, dar este astfel poziționat încât să asigure o circulație optimă a aerului prin cască.

Prețul recomandat, pentru piața din State, ar urma să fie de 250 de $, așadar cam aceeași valoare, dar în euro, și pentru piața de la noi.

via Fox

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − five =