Acum citesti
Programul ExpoBike 2011


Acesta este programul pe scurt al ExpoBike 2011:


Vineri = Road Day (demonstratii de biciclete de sosea: cursiere, cross-uri, trekking-uri etc, expozitie de modele de top de la Merida, Giant, Felt, Ideal, conferinta de presa n care GeoBateSaua si Lucian Mandruta lanseaza invitatia pentru marsul Cu bicicleta la mare din 14-15 mai 2011)


Sambata = Mountain Day (demonstratii de biciclete de munte, 3 momente demo ale riderului Dominik Raab de la echipa UMF, prezentare echipa „Merida Nomad Team powered by Veloteca”


Duminica = City Bikes Day (demonstratii de biciclete de oras, concert Maria Radu, expozitie de Electra, Brompton, Pashley)


via Veloteca.ro


Vezi Comentarii (6)
  • Doua intrebari as avea si eu:
    1. Se stie cumva un orar?
    2. Cine organizeaza expozitia asta? (Ma astept sincer sa aud ca este o firma care nu are nici o legatura cu organizarea de evenimente, promovarea unui evenimente sau a unor produse, si probabil nici macar din domeniul ciclismului)

    Mersi!

  • As mai avea o curizitate, ce expozanti vor fi prezenti la acest targ?

    Scuze daca am prea multe intrebari, dar din pacate nu prea se regasesc pe nicaieri.

  • Lista expozanților actualizată: TeoBike, Biciclop, Bikeline, KeroBike, RichBike, Maros Bike, Giant, DK Bike, TSG, Velorbis, Perfect Bike, Felt, Bikexpert, Veloteca, Neuzer, Dahon, Rudy Project, Top Tools, Terra Bike, BikeXcs, Veloteca. Organizator: Evenimente Moto SRL.

  • Evenimete Moto SRL? :)) Deci nu are legatura cu velo, ci cu moto… 😀 Si dupa nume as spune ca se pricep la evenimente, desi dupa „fapte” nu prea s-ar spune… mda… wotev!

    Oricum vad ca lipsesc multe magazine mari din lista… ma intreb de ce oare?

    Mda… wotev!

    Mersi oricum de raspuns! 😀

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 2 =