Acum citesti
Razor Hovertrax™ 2.0 – cel mai inteligent hoverboard din lume cu sistem self-balancing, acum și în România

Razor® livrează cea mai tare experiență în această iarnă în România cu  Hovertrax™ 2.0, certificat ca siguranță și cu un nou design, punând la dispoziție distracția, funcțiile și libertatea pentru care acest brand este recunoscut mondial. Pentru ca tu  să te distrezi de minune, în siguranță.

Hovertrax2Anul acesta Razor a lansat Hovertrax 2.0 – hoverboard-ul electric inovator, care se distinge prin calitate și siguranță fără compromis, caracteristicile pentru care sunt atât de cunoscuți cei de la Razor.

hovertrax-lifestyle-1-2400x1000Ca singurul hoverboard din S.U.A. cu licență pentru patentul original al acestei tehnologii de ultimă generație, Hovertrax continuă să fie revoluționat de către cei de la Razor. Acesta este primul hoverboard de pe piata, lansat în 2013. Acum gata de acțiune în versiunea 2.0.

hovertrax-lifestyle-2-2400x1000Razor® a fost primul producător din SUA care a obținut certificarea de siguranță UL 2272, astfel că Hovertrax™ 2.0 respectă și chiar depășește cele mai exigente standarde privind riscurile de foc și electrice.

Hovertrax 2.0 este singurul model de hoverboard de pe piață care beneficiază de tehnologia exclusivă EverBalance™, ce are la bază elemente de inginerie inteligentă, un soft integrat de echilibrare a aparatului dezvoltat de cei de la Razor, pentru o experiență plăcută pentru utilizator de fiecare dată. De asemenea, tehnologia integrată a gyro-senzorului ce este controlat de către picioare, îl face mai simplu și lin de folosit – tot ce trebuie să faci e să te urci și să pornești.

Fie că te plimbi prin parc sau mergi prin oraș să te vezi cu prietenii, Hovertrax 2.0 îți face experiența plăcută, oferindu-ți performanță și manevrabilitate pentru o deplasare sigură și distractivă.

Pentru o experiență de neuitat, noul Hovertrax 2.0 vine echipat cu o baterie interschimbabilă Li-Ion cu autonomie de 60 de minute, lumini LED pentru semnalizare, apărători de roți cu protecție pentru picioare, material antiderapant al platformei pentru control excelent și încărcător inclus.

Hoverboardul Hovertrax 2.0 este recomandat pentru persoane de la 8 ani în sus și este disponibil de acum la Biciclop, importator și distribuitor Razor în România. Modelul este disponibil în cinci culori, ce se asortează de minune cu pasionații de senzații tari.

Hovertrax 2.0 este disponibil la un preț promoțional de 2.099 lei.

Dacă ți se pare că prețul este peste bugetul tău acum, aruncă un ochi și pe nou-lansatul model de waveboard electric Razor RipStik.

Razor_Twitter_RipStik_Electric1Noul RipStik Electric îți pune puterea electricității la picioare. Cu o baterie detașabilă cu Li-Ion, RipStik te ajută să te bucuri de “surf” pe asfalt timp de până la 40 de minute și este echipat cu telecomandă wireless, cu o viteză de 16 km/h. Modelul vine echipat cu un motor în butuc de 100 de Watt, baterie reîncărcabilă și un nou tip de motor, fără elemente tensionate sau curele de transmisie, ceea ce îl face ușor de întreținut. De acum îl poți găsi la Biciclop tot la un preț special, la doar 999 lei.

ripstickPentru o experiență fără probleme, firma Razor este mereu preocupată de siguranța utilizatorului, de aceea recomandă folosirea unui echipament de protecție adecvat și și o atenție sporită în zonele circulate intens.

Având în prim-plan utilizatorul și experiența acestuia, Razor își propune să ofere senzații ieșite din comun, combinând inovația, materialele de calitate și tehnologia de ultimă generație.

Fondată în 2000, Razor a devenit rapid foarte populară în SUA prin trotineta de acum legendară Model A. Astăzi, Razor inspiră și incită riderii din toată lumea cu o gamă completă de produse. Calitatea acestora este confirmată de numeroasele premii obținute, printre care cunoscutul “Toy of the Year” (câștigător în 2000 și 2014).

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + 3 =