Acum citesti
RockShox a anunțat noile Pike, Revelation, Lyrik, Yari și RS-1

În 2013, Pike a creat o nouă categorie de furci și de atunci a fost un etalon pentru clasa ei. Așa că ce se putea schimba la ea? Simplu: totul! Iată noul Pike:

Amortizorul Charger 2

Acesta este varianta evoluată a vechiului Charger, cel mai avansat amortizor RockShox, aducând un nou nivel de performanță și rafinament pentru orice utilizare. Noul design oferă o plajă mai largă de ajustare a compresiei în modul Open. Oferă de asemenea un mod Pedal ideal pe potecile cu succesiuni de urcări și coborâri. A fost refăcut și modul Firm de pe Pike și Lyrik. Manetele de pe ghidon OneLoc oferă blocare rapidă și lucrează și împreună cu amortizoarele Deluxe, Super Deluxe și Super Deluxe Coil pentru blocare simultană. Acesta se va regăsi pe modelele Pike și Lyrik 2018.

Debonair

O cameră negativă de aer mare oferă o suspensie mai moale. Tehnologia a fost folosită din 2014 pe amortizoare iar acum intră și în componența mai multor furci din gamă, oferind o funcționare extreme de fină pe prima treime de cursă a suspensiei, oferind însă suport puternic pe partea din mijloc a acesteia. Se va regăsi pe modelele Pike, Lyric, Revelation și Yari 2018.

Noul Pike

Pike a redefinit standardele furcilor de trail și de enduro. Noul model este cu aproape 150 g mai ușor, folosește amortizarea Charger 2 compatibilă cu blocarea de pe ghidon OneLoc și funcționează perfect cu amortizoarele Deluxe și SuperDeluxe. Noul Debonair oferă o amortizare excepțională a obstacolelor mici pe prima parte a cursei. Cursa este de 160 mm pentru roți de 27.5 și de 140 mm pentru roți de 29, ambele modele având spațiu pentru anvelope de 2.8.

Modelul Pike RCT3 Remote va fi disponibil din aprilie 2017 la un preț de 970-1100 Euro. Va fi disponibil și un model RC Remote fără modul de funcționare Pedal dar doar în variantă OEM.

Noul Lyrik

Acesta va include tehnologiile amintite mai sus și va fi disponibil în variant RCT3 REMOTE la prețul de 1145-1310 Euro, începând cu luna mai 2017 dar și în variant RC REMOTE fără modul PEDAL, în variant OEM.

Noul Revelation folosește platform Pike, are brațe de 35 mm și oferă rigiditate maximă pentru trail. În variant RC el va fi disponibil din mai 2017 la prețul de 720-800 Euro.

Noul Yari va avea brațe de 35 mm și va folosi tehnologia Debonair, fiind construit pe platforma Lyrik. Va fi disponibil în varianta RC începând cu luna mai 2017, la un preț de 780-865 Euro.

Noul RS-1 va folosi și el o versiune pentru XC a sistemului Charger, folosit până acum pe SID. Blocarea va fi foarte rigidă pentru eficiență maximă la pedalare. Va fi disponibil în variantele RLC începând din aprilie 2017 la prețul de 1865 Euro și în varianta RL la prețul de 1945 Euro.

Mai multe informații vor fi disponibile pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eleven − five =