Acum citesti
Rocky Mountain Thunderbolt poate fi al tău pentru 12.000 de euro

Rocky Mountain Thunderbolt, în versiunea de top 799 MSL, este cea mai scumpă bicicletă de serie din lume, cel puțin din cele anunțate pentru sezonul 2016. Este un full-suspension pentru Cross-Country, iute ca fulgerul așa cum o descrie producătorul, ce rulează pe roți de 27.5 inch și care mizează pe suspensii de 120mm și nu de 100mm așa cum probabil te-ai fi așteptat de la o bicicletă din acest segment. Ceea ce o face la fel de interesantă și pentru traseele de All-mountain.

THUNDERBOLT-799-MSL-HERO

Chainstay-ul este scurt pentru a-i imprima o manevrabilitate mai mare, are multe reglaje pentru suspensie și furcă și spații speciale pentru gresare, asigurând astfel o mentenanță mai simplă dar și o durată de viață mai mare. Greutatea cadrului construit din carbon este de 2.3 kg, cu tot cu amortizor.

Prin sistemul Ride-9, dezvoltat de Rocky Mountain, geometria poate fi ajustată facil în funcție de traseul pe care-l alegi. Este compatibilă cu sistemul de transmisie electronic de la Shimano, Di2, iar cadrul poate fi achiziționat în 5 dimensiuni. Furca pentru modelul de top este un Fox 32 Float Kashima, asemenea amortizorului, ambele oferind o cursă de 120mm. Toate componentele provin din gama de top Shimano XTR, așa cum era de așteptat pentru o bicicletă din acest segment de preț.

Thunderbolt este disponibil în nu mai puțin de 7 versiuni, cea de bază fiind echipată cu un cadru din aluminiu, este dotată cu suspensii de la Manitou (120mm) și cu un sistem de transmisie compus din piese Shimano și FSA. Prețul pentru modelul de bază este de 2.300 de euro, o diferență de aproape 10.000 de euro față de modelul de top.

THUNDERBOLT 710 SIDE

via Rocky Mountain

 

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

17 − 14 =