Acum citesti
Roți de fatbike din carbon de la Framed

framed-carbon-dt-swiss-hub-fat-bike-wheels-525x600Pentru că niște roți mari nu trebuie neapărat să fie și grele, Framed a pregătit un set de roți de fatbike cu jante din carbon și butuci DT Swiss la un preț destul de scăzut. Jantele au lățimea de 80 mm, sunt tubeless ready și sunt gata pentru orice abuz.

framed-carbon-dt-swiss-hub-fat-bike-wheels-1-600x400Butucii folosiți sunt noul model special DT Swiss Big Ride. Prețul pentru setul întreg de roți este de 1099 USD, fiind cu 100 USD mai mare decât cel al roților DT Swiss Big Ride, care sunt din aluminiu. Greutatea unui set de la Framed este de doar 2090 g. Practic, la un preț aproape identic cu roțile DT Swiss, Framed oferă un model mai ușor, din carbon și foarte probabil mult mai rigid, o ofertă de nerefuzat. Mai jos găsiți specificațiile complete.

framed-carbon-dt-swiss-hub-fat-bike-wheels-2Butucul spate poate fi livrat cu casetă XD sau normală, prinderile pentru disc putând fi Centerlock sau IS pe 6 șuruburi, de asemenea la alegerea cumpărătorului. Mai multe informații și comenzi se pot face pe site-ul producătorului.

Sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

ten + 16 =