Acum citesti
Roți noi de la 3T: Mercurio și Accelero

Linia de roți a celor de la 3T se va îmbogăți cu două noi modele, Mercurio, pentru baieuri, și Accelero pentru anvelope convenționale. Acestea se află în dezvoltare din 2011, însă din această toamnă vor fi disponibile pe piață.

Ambele modele vor avea câte 3 versiuni, Pro, Team și Ltd. Prima versiune va fi fabricată din aliaj de aluminiu, cea de-a doua din aliaj de aluminiu și carbon, pe când Ltd vor fi integrale din carbon. Pentru că se află la început în materie de roți, 3T și-a propus ca modelele sale să îndeplinească concomitent mai mult deziderate: aerodinamică bună, greutate redusă, inerție redusă, rigiditate și să permită o frânare eficientă. Pe lângă acestea, și fiabilitatea, mentenabilitatea și durata lungă de viață au mai fost dorite.

Modelul Accelero are un profil înalt, dar și o lățime de 23mm pentru stabilitate sporită, dar care aduce și mai multe grame în discuție. Capitolul la care compensează din plin este rigiditatea mare, obținută mulțumită spițelor drepte și a niplurilor Torx-drive ce permit tensionarea spiței astfel încât să suporte presiuni de 300kgf.

Prețurile recomandate de vânzare pornesc de la 550 de euro pentru setul Accelero 40 Pro și ajung până la 2.400 de euro pentru setul Mercurio 80 Ltd Stealth. Informațiile complete despre aceste seturi sunt disponibile pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

16 − 5 =