Acum citesti
RST lansează o nouă tijă de șa hidraulică: Elev

RST anunță lansarea unei tije de șa hidraulice, însă din descrierea produsului reiese că nu se vrea o altă copie a celor existente, fiind vorba despre un produs diferit. Componentele sunt realizate CNC, iar pentru o funcționalitate de lungă durată și fără joc, cei de la RST utilizează rulmenți pe ace. Tehnologia este de fapt împrumutată de la furcile Single Shock pe care taiwanezii le produc deja de ceva timp.

rst-elevPoziția șeii este ușor de ajustat grație unui sistem simplu de prindere. În ceea ce privește versiunile, acestea vor fi cu cablu ce poate fi tras prin interiorul cadrului sau cu unul ce poate fi tras prin exterior. Sistemul de rulmenți pe ace asigură mentenanță minimă, dar în eventualitatea în care ceva se strică, cartușul poate fi schimbat foarte ușor și pentru un preț foarte convenabil.

Cursa va fi de 80, 100 sau 125mm în funcție de versiunea, iar greutatea, între 610 și 860 de grame. În acest moment tija se află în faza de teste și în curând urmează a fi lansată. Totodată, la lansare, vor fi făcute publice și prețurile.

via RST

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

20 − 1 =