Acum citesti
Rudy Project Racemaster este una dintre cele mai scumpe căști de pe piață

O cască de top trebuie să aibă și un aspect unic, dar și o listă de dotări tehnice considerabilă. Rudy Project produce accesorii de top iar ultimul lor model de cască se înscrie în această linie. Racemaster are incluse ultimele tehnologii de protecție dar și multe alte amănunte interesante și utile, dar totul are un preț pe măsură!

Cel mai mare avantaj al modelului Racemaster nu este vizibil de la exterior. Structura folosește tehnologia Rudy Hexocrush cu spumă de densități diferite, folosind piramide hexagonale în locul conurilor, proiectate să disipe energia impactului atât orizontal cât și radial. În plus, casca are și opțiunea unui interior de tip MIPS care mărește mai mult nivelul de protecție.

Chiar dacă a fost proiectată pentru șosea, Racemaster include și un vizor demontabil pentru a fi folosită la XC. În spatele căștii, Garage Eyewear Dock este un sistem care permite păstrarea ochelarilor astfel încât să nu se piardă dar să nici nu deranjeze în mers. Partea din spatea căștii a fost proiectată pentru a evita producerea efectului de vortex, reducând astfel coeficientul aerodinamic dar și solicitarea asupra gâtului.

Reglarea se face cu ajutorul sistemului RSR 9, buclele laterale Divider Pro fiind reflectorizante pentru a mări siguranța în trafic, alături de elementele reflectorizante amplasate pe spatele căștii. Interiorul este reglabil și include o plasă de insecte ce se poate spăla și material de amortizare din microfibră. Prețul începe de la 349.99 USD pentru versiunea non-MIPS și ajunge la 449.99 USD pentru cea cu MIPS. Sunt disponibile mărmile S/M (54-58 cm) și L (58-61 cm). Momentan casca este disponibilă doar în varianta albă non-MIPS, restul modelelor putând fi precomandate.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 3 =