Acum citesti
Santa Cruz Blur TR 2011


Santa Cruz prezintă un nou full suspension pentru 2011, construit pentru a fi exploatat pe potecile de munte sau chiar pentru All Mountain. Blur TR Carbon este o combinație între modelele Blur XC și Blur LT oferind o cursă de amortizare de 127 de mm.


Cei de la Santa Cruz au dorit astfel să realizeze o bicicletă care urcă la fel de bine ca modelul Blur XC dar care coboară asemenea modelului Blur LT pentru All Mountain. Cu doar 10,8 kg masă totală, această bicicletă își va găsi cu siguranță foarte repede o comunitate de fani.


Atât triunghiul frontal al cadrului cât și bascula sunt realizate din carbon iar sistemul de suspensie este unul dintre cele mai avansate pe care le poți achiziționa în prezent. Pe țeava inferioară a basculei, chiar lângă angrenaj, întâlnim o protecție metaică ce va permite lanțului să revină pe foi în cazul în care cade, evitând astfel complet fenomenul de chain suck (când lanțul este prins între basculă și foi).


Noul Santa Cruz Blur TR va fi disponibil în 4 dimensiuni iar prețul cadrului este de 1.900 de euro, iar al bicicletei complete de 2.700 euro. Amortizorul spate Fox RP23 este inclus în prețul cadrului.



via Santa Cruz


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + one =