Acum citesti
Schimbătoare de viteze MicroShift

Alături de Shimano și Sram, tânăra companie Microshift vrea să concureze pe piața schimbătoarelor de foi și de pinioane pentru biciclete. Oferta sa nu este foarte largă, gama pentru biciclete de munte rezumându-se la trei schimbătoare de pinioane și tot atâtea pentru foi. Sunt de luat în seamă și manetele pentru aceste schimbătoare, fie de tip rapid fire (cu două manete, una pentru trepte inferioare și cealaltă pentru trepte superioare), dar și schimbătoarele dedicate bicicletelor de șosea.


Le-am putut admira la EuroBike 2011 unde le-am putut vedea și în acțiune, la standul producătorului. Din păcate acestea nu erau montate pe o bicicletă ci pe un cadru de dimensiuni reduse, conceput strict pentru a le demonstra funcționalitatea.


În orice caz, cu un preț ceva mai mic decât al concurenței, cei de la MicroShift oferă schimbătoarele de pinioane Marvo XE, Marvo LE și RD-M55L la costuri orientate către toate buzunarele. Gândite pentru a fi utilizate împreună cu o casetă de 9 pinioane, greutatea acestora se situează între 229 (RD-M55L) și 318 grame (Marvo LE).


Mai multe detalii despre schimbătoarele MicroShift găsești pe microshift.biz.


via MicroShift



Vezi Comentariu (1)
  • Am luat acum 10 zile de la reprezentanta DHS Ploiesti un schimbator spate DM55 (semana f mult cu cel din poza doar ca nu are scrisul pe patina). Am dat 70 roni. Merge impecabil. Este cel putin comparabil cu deorele pe care l-am avut la un moment dat. Plecasem cu gandul sa iau un schimbator acera dar vazand am zis sa risc. Am facut o alegere foarte buna pretul fiind excelent. Un produs bun pentru aprox 15-16E. Sa vedem cum se comporta in timp.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =