Acum citesti
Schwalbe a scos One cu skinwall, dar… nu pentru toată lumea

SchwalbeProOneSkinwall2017-1Știu că sunt mulți iubitori ai anvelopelor de cursieră cu skinwall, adică cu lateralele maro care oferă un aspect foarte retro bicicletei. Atât pe bicicletele clasice unde acestea sunt aproape o necesitate cât și pe cele mai moderne, o anvelopă cu skinwall oferă un aspect deosebit. Problema e că nu sunt multe astfel de anvelope pe piață, cu atât mai puțin modele de top populare. De aceea vestea că Schwalbe One, una din anvelopele de șosea cele mai folosite, vine acum în versiune skinwall nu poate decât să bucure pe multă lume.

SchwalbeProOneSkinwall2017-2Există însă o problemă… Momentan ele sunt produse în serie limitată lansată cu ocazia competiției Tour Down Under și vor fi disponibile doar în… Australia. Pe de altă parte însă se pare că oficialii Schwalbe au întâmpinat o cerere foarte mare și se gândesc serios să introducă această versiune în producția de serie pentru toate piețele cât de curând.

SchwalbeProOneSkinwall2017-6Momentan este disponibilă doar versiunea Schwalbe One V-Guard și doar în dimensiunea 700x25c, deși mulți ar dori poate și o versiune pentru Pro One care e compatibil tubeless!

Mai multe informații sper să găsim cât de curând pe pagina producătorului, însă până atunci cine dorește un set de astfel de anvelope va trebui probabil să caute bine pe internet, ebay, etc…

Informații și imagini de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × two =