Acum citesti
Scicon au prezentat noile genți de transport Aeroconfort 3.0 TSA

Scicon_Aerocomfort-road-3-0-TSA_BahrainMeridaOdată cu lansarea noii echipe pro Bahrain Merida, producătorul de genți de transport de calitate superioară Scicon și-a prezentat oficial noul model Aeroconfort Road and Triathlon 3.0 TSA, dar și geanta de mână Race Rain, toate în culoarea roșie. Cum călătoriile cu avionul au devenit din ce în ce mai ieftine și mai atractive iar dorința de a ajunge în locuri îndepărtate și exotice pentru a pedala e din ce în ce mai mare, interesul pentru gențile de transport este în mare creștere și în România, așa că să vedem ce are Scicon de oferit pentru prietenele noastre sensibile cu pedale.

Scicon_Aerocomfort-road-3-0-TSA_BahrainMerida_insideDe la prima privire se vede că forma generală se păstrează de la modelul anterior 2.0, la fel și protecția de roți integrată și chingile de prindere, dar baza pe care se așează bicicleta a fost mdoificată radical. Noul model oferă o stabilitate mai bună pentru transportul prin tragere între terminalele aeroporturilor. Roțile pe care rulează geanta sunt mult îmbunătățite iar platforma pare că e mai lată pentru stabilitate mai bună.

Cadrul pe care este prinsă bicicleta formează și structura de rezistență a genții și este curbat astfel încât să protejeze mai bine la impact brațele furcii. Zvonurile spun că prinderile sunt acum compatibile și cu noile axe thru.

Scicon_Rainbag-BahrainMeridaGențile de mână Race Rain nu par să aducă schimbări majore, doar niște detalii reflectorizante pe exterior.

În perioada aceasta de reduceri, Scicon oferă prețuri promoționale mai mici chiar și cu 50% față de cel standard de 600 Euro. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen − 17 =