Acum citesti
Şei ergonomice noi şi ieftine de carbon de la Dash Cycles

Dash-Cycles-Stock-Strike-4-600x399Dash Cycle fabrică şei speciale de ceva vreme, cum este şi modelul Strike 9 fără vârf, din carbon, care avea doar 111 g, era fabricată manual şi avea preţul impresionant de 465 USD.

Acum Dash Cycles lansează o campanie pe Indiegogo pentru a transforma design-ul radical al modelului Strike într-o gamă la un preţ accesibil pe piaţă. Preţul mic va fi obţinut prin folosirea pieselor fabricate industrial, nu manual. Aceste piese vor fi produse tot în fabrica Dash din Denver, Colorado iar şeile vor fi în continuare foarte uşoare.

Strike este un model adaptat pentru şosea, oferind o bază mai lată pentru suportul şoldurilor atunci când este adoptată o poziţie mai verticală cu mâna sus pe ghidon, cum ar fi pe căţărări sau pe porţiunile off-road. Stage este un model mai mult adaptat spre contratimp, fără acest suport, adaptată la o poziţie mai aerodinamică.

Dash-Cycles-Stock-Strike-2Strike are 175 g, un pic mai grea decât modelele custom, dar preţul va fi la jumătate, respectiv 229 USD şi va fi disponibilă doar neagră. În poze sunt nişte prototipuri de culoare albastră. Sub stratul de piele este un strat de amortizare pentru un pic de confort. Dimensiunile sunt de 250×135 mm şi sunt folosite şine de 7 mm rotunde din carbon şi kevlar. Greutatea limită a ciclistului este de 95 g.

Dash-Cycles-Stock-Stage-2-600x241Modelul Stage este mai îngust şi cu un vârf ceva mai mare. Foloseşte aceleaşi şine rotunde şi are aceleaşi specificaţii, dar dimensiunile sunt de 245×115 mm. Ambele sunt proiectate pentru a se sta pe jumătatea din faţă a şeii, neexistând practic un vârf al acesteia. Lungimea în plus în spate este pentru a respecta reglementările UCI şi pentru a fi suficient loc pentru şine standard, fiind disponibil un spaţiu de prindere pe tijă de 75-90 mm, în funcţie de model.

Dash-Cycles-Base-Assembly-600x312Dacă şeile originale sunt fabricate dintr-o bucată putând fi personalizate la cerere, modelele acestea sunt fabricate din mai multe piese şi vor fi toate identice.

Pentru informaţii suplimentare puteţi accesa campania de pe IndieGoGo de unde puteţi cumpăra una redusă la doar 190 USD sau 200 USD dacă o doriţi livrată anul acesta.

 

 

 

 

 

 

Check out the IndieGoGo campaign and nab one for as little as $190, or $200 if you want it delivered by year’s end.

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × four =