Acum citesti
Shimano debutează pe piața camerelor video cu CM-1000 Sport Camera

Cam orice experiență se poate înregistra, iar Shimano, cu ale sale game de produse pentru biciclete, pescuit și vâslit, are toate motivele să facă pasul în domeniul camerelor video. Astfel, producătorul nipon anunță cu fast lansarea CM-1000 Sport Camera.

shimano

CM-1000 se încadrează în categoria compact sport camera, având dimeniuni reduse, rezoluție mare și mai multe posibilități privind conectivitatea. Produsul nu se adresează doar pasionaților de ciclism, ci mai degrabă face parte din așa-zisa gamă de lifestyle, care poate satisface nevoile și pasionaților de pescuit, nu doar a celor ahtiați după pedalat.

Trecând peste inovativa alăturare a destinațiilor, în speță ciclism-pescuit, camera CM-1000 vine cu niște trăsături care o fac demnă de remarcat:

–          Lentilele și senzorul de imagine permit filmarea în HD și calitate înaltă, cu rezoluții de până la 16MP, respectiv 1080p HD, având și posibilitatea de a extinde unghiul de filmare de la 135 de grade la 180, în același timp permițând și rotirea la 90 de grade a camerei, dar păstrând imaginea orizontală.

–          Dimensiunile sunt de 44x70x30mm, greutatea atingând 86 de grame

–          CM-1000 poate funcționa și sub apă, la adâncimi de până la 10 metri, și beneficiază de standardul IPX-8 Waterproof, cel mai înalt în această privință.

–          Camera se poate conecta prin WiFi sau aplicații specifice iOS sau Android, astfel că poți viziona în direct înregistrarea, derula înapoi, face diferite ajustări și așa mai departe. De precizat mai este că CM-1000 se conectează prin mediul ANT+ cu D-Fly (link), putând afișa în timpul filmării diferite informații legate de viteză, cadență, raport de angrenaj, etc.

shimano_1

În pachetul CM-1000 vei găsi, pe lângă camera propriu-zisă, o protecție pentru lentile, o prindere cu adeziv pentru ghidon, dar și pentru cască, cablu USB și manualul de utilizare. Aplicațiile pentru telefoane inteligente folosite sunt compatibile cu iOS 6.0 sau Android 4.2 și permit, după cum am enumerat mai sus, o varietate largă de acțiuni. Suplimentar, montajul filmărilor se poate face de o manieră mai complexă folosind programul care rulează pe computere care au Windows 7 sau Mac OS. CM-1000 va intra pe piață în luna mai a acestui an, însă va fi disponibilă, pentru Europa, doar în Olanda, Belgia, Germania, Austria, Elveția, Franța, Danemarca, Suedia, Finlanda, Norvegia și Spania.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

19 + eleven =