Acum citesti
Shimano lansează noua colecție de echipament S-PHYRE

shimano_s-phyre_8Shimano lansează colecția de echipament de top S-PHYRE care dorește să imprime noua direcție în acest domeniu a companiei.

Anunțată încă din 2016 pentru pantofi, în 2017 colecția se va lansa și pentru restul echipamentului sub deviza ”S-PHYRE e ceea ce rezultă când lăsăm mintea să concureze”.

Scopul echipamentelor din această colecție este clar: de a maximiza transmisia puterii, de a oferi maximul de performanță pe gram de echipament, de a păcăli curenții de aer și de a crea eficiență. Producerea watt-ilor e destul de dificilă în ciclismul de performanță iar aceștia nu trebuie pierduți prin frecare sau supraîncălzire. Echipamentul S-PHYRE e conceput pentru a limita aceste pierderi prin inovații tehnice și prin aplicarea principiilor mișcării într-un sistem complet compus din bicicletă, corp și mișcările mușchilor.

Pornind de la acest concept îndrăzneț, Shimano a creat tricouri, pantaloni, bluze de corp, mănuși și ciorapi care vor oferi cicliștilor posibilitatea de a atinge performanța maximă.

Tricoul și pantalonii S-PHYRE

shimano_s-phyre_1shimano_s-phyre_3Tricoul are umerii fără cusături și cu o construcție 3D pentru a limita frecările. Buzunarele amplasate anatomic dau acces facil la obiectele păstrate. Fermoarul complet ajută la reglarea temperaturii. Aspectul e completat de logo-urile discrete. Echipamentul e disponibil în culorile negru și galben.

Pantalonii au un bazon ce absoarbe șocurile, zone aderente în jos pe picior pentru a păstra pantalonii în poziția corectă și un material mai strâns și aderent între picioare pentru a nu exista deplasare între șa și pantaloni

Salopeta S-PHYRE

Aceasta este dintr-o singură bucată și conține materiale avansate cu un bun managemen al transpirației, umeri fără cusături și un comportament aerodinamic de excepție.

Mănușile S-PHYRE

shimano_s-phyre_5Mănușile de primăvară/vară sunt o extensie aerodinamică a tricoului, cu o suprafață peste care curenții de aer curg eficient. Construcția 3D oferă aderență și control de excepție iar zonele de compresie incluse fac ca mănușa să se potrivească fix pe mână.

Ciorapii S-PHYRE

shimano_s-phyre_2Aceștia au fost lansați în 2016 împreună cu încălțămintea și sunt gândiți ca o extensie a piciorului, oferind amortizare în zonele de presiune mare, ventilație și aderență maximă în zona tălpii și a călcâiului. Zonele elastice în jurul gleznei ajută la un pedalat eficient.

Echipa de World Tour LottoNL-Jumbo va folosi echipamentul S-PHYRE cu design personalizat începând cu 2017 și va colabora cu Shimano pentru noi îmbunătățiri.

Echipamentul S-PHYRE va fi disponibil la distribuitori începând cu luna februarie 2017 cu excepția pantofilor care sunt deja disponibili din 2016.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight − 2 =