Acum citesti
Sibiul va avea în curând 52 de km de piste pentru biciclete

Vești bune de la Sibiu. Klaus Iohannis, primarul urbei, a declarat că proiectul de amenajare a pistelor pentru biciclete început în 2009, continuă prin marcarea acestora pe strada Rahovei (1.7 km) și pe strada Ștefan cel Mare – pe tronsonul dintre strada Revoluției și strada Bâlea (1.5 km).

Primarul a declarat că pistele devin din ce în ce mai folosite, de aceea s-a apelat la o vopsea bicomponentă, mult mai durabilă. Urmează a mai fi marcate străzile Rusciorului, Oituz și Calea Șurii Mari, totalizând astfel un număr de 51.9 km de piste. Țindând cont că în 2009, Sibiul avea doar 3 km de piste pentru biciclești, se poate vorbi de un progres important.

via Adevărul

Vezi Comentarii (5)
  • bravo sibiului! în bucureşti mai aşteptăm… pista de pe buzeşti (singura pe stradă din bucureşti) nu mai are niciun indicator pt atenţionarea şoferilor că acolo se află o pistă pt biciclete … progresăm!

  • In Sibiu, de cativa ani, la initiativa clubului Amicii Muntilor, in ultima vineri din fiecare luna biciclistii participa la o masa critica, pe un traseu prestabilit si agreat cu autoritatile. Cateodata am fost condusi chiar de catre masina de politie, ori politie comunitara. S-a atras atentia in felul acesta, iar progresele sunt deosebite, cu finalitate in special in cresterea sigurantei si respectului fata de biciclisti.

  • Felicitari Sibiului! Daca Kilometrul Verde era programat acolo sigur se tinea. Dar s-a nimerit sa fie intr-un colt uitat de tara…

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 7 =