Acum citesti
Simbi, un city-bike pe curea foarte ieftin de la Fezzari

Fezzari_Simbi_simple-city-bike_sea-foam_parked-600x400Fezzari este un producător de biciclete care practică vânzarea directă, de pe site, fiind cunoscut pentru cursierele și modelele de ciclocros performante. Acum, ei surprind clienții cu un nou produs: denumită Simbi (de la simple bicycle), este vorba de o bicicletă de oraș ieftină dar cu transmisie pe curea. Bicicleta este disponibilă cu cadru normal sau de damă și este dotată cu butuc cu viteze interne.

Prețul este de doar 400 USD, modelul fiind dedicat plimbărilor prin oraș. Cadrul este din aluminiu cu chainstay din două bucăți pe dreapta pentru montarea curelei. Butucul angrenat printr-o curea de transmisie are 3 viteze interne. Cadrul are sistem de montare pentru aripi și portbagaje, atât în față cât și în spate.

Cureaua nu este una Gates la acești bani, dar este de calitate și folosește un pinion prelucrat CNC pentru o funcționare silențioasă și eficientă. Butucul este un Shimano Nexus 3, model fiabil, performant și cu întreținere ușoară. Ghidonul este un model specific urban iar grip-urile și șaua sunt din piele sintetică.

Fezzari_Simbi_simple-city-bike_High-Rise-black_beach-600x401Simbi este disponbilă cu cadru normal sau de damă, în două mărimi și în două culori. Sunt disponibile la achiziție și o serie de accesorii cum ar fi aripi complete, coș de cumpărături, portbagaj pe spate și o lampă cu aspect retro dar cu LED-uri puternice.

Modelele Simbi sunt livrate direct de la Fezzari din Utah și sunt deja disponibile. Ele beneficiază de garanție pe viață pentru cadru și furcă și de o garanție de retur de 30 de zile.

Pentru mai multe informații puteți vizita site-ul producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 × three =