Acum citesti
Simplon Sengo: E-bike cu cadru de carbon pentru off-road

Simplon lansează un nou e-bike, pentru off-road, botezat Sengo, care va benefica de un cadru din carbon și va cântări nu mai puțin de 18 kilograme. Ținând cont de faptul că este construit un jurul unui cadru dintr-un material foarte ușor, greutatea totală a bicicletei este una mare. Prețul în schimb, nu atât de mare pe cât ne-am fi așteptat de la o asemenea bicicletă: 4.200 de euro.

simplon_sengo_2015

Forma cadrului este într-adevăr deosebită, seatstay-urile fiind frumos unduite (care au rolul de a înghiți din șocurile de pe traseu), la fel și construcția down-tube-ului, care încastrează acumulatorul. Hardtail-ul va fi echipat printre altele cu un motor electric furnizat de Bosch, unul dintre cele mai fiabile și performante din lume, care va genera 250W, suficient pentru a atinge o viteză de până în 25 km/h.

Din echipare, mai fac parte o furcă Rock Shox Reba RL cu o cursă de 100mm, frâne Shimano M615 cu discuri de 180mm, sistem de transmisie Shimano XT sau roțile în formatul 27.5. Opțional, cadrul permite montarea unei anvelope groase, de până la 2.5 inch.

Bicicleta poate fi comandată de pe site-ul celor de la Simplon.

via Simplon

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + twelve =