Acum citesti
Snowbike Cannondale Gemini, home made

Dacă ți-a trecut prin cap să-ți construiești un snowbike și totuși n-ai făcut-o, poate bicicleta lui SeaversColt din comunitatea IBC te va inspira în acest sens.

cannondale-snowbike-1 Acesta nu a lăsat totul la voia întâmplării, a ales cu atenție furca, amortizorul și SkiBlade-urile, iar setup-ul suspensiei a fost foarte important pentru a avea un control cât mai bun pe traseu.

cannondale-snowbike-2Primul traseu parcurs a fost în Cehia, cu o diferență de nivel de 4.860m, 25km lungime și 369 de minute de distracție. SeaversColt a menționat că greutatea redusă este foarte importantă, asemenea performanțelor oferite de componente. Adaptoarele pentru ski-uri au fost achiziționate de la Lenz-Sport, o firmă din Colorado, cu ax de 20mm pentru furcă și ax de 12 mm pentru cadru.

cannondale-snowbike-3Cu o greutate de 8kg, se poate spune că vorbim despre un Snowbike chiar ușor, acesta fiind dotat printre altele cu o furcă Marzocchi 55r cu o cursă de 160mm, un amortizor Fox Vanilla cu o cursă de 200mm, șa Tioga, ghidon Felt Flatland Bar și pedale XLC Freeride. Toate acestea sunt montate pe un cadru Cannondale Gemini, din 2003, mărimea L.

cannondale-snowbike-4Așa cum era de așteptat, posesorul a menționat că distracția pe un asemenea Snowbike este de zile mari. Dar asta nu ne miră. Chiar deloc.cannondale-snowbike-5via IBC

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 5 =