Acum citesti
Solid Flare Evo: bicicletă de downhill construită pentru fete

Flare Evo nu este doar o bicicletă de downhill cu o vopsea care să placă fetelor, ci este proiectată cu o geometrie care este specifică acestora. Astfel, acestea a fost proiectată pentru persoane mai scunde și mai ușoare, iar greutatea totală este de asemenea destul de mică pentru o bicicletă din această categorie: 14.9 kg.

solid-flare-evo-1 solid-flare-evo-2Singura variantă pe care fetele o aveau până în prezent, era S/M-ul modelului Strike, însă chiar și așa, acesta era prea mare și prea lungă. Astfel, Solid au colaborat cu fete din Cupa Mondială și au lansat noul Flare Evo, prima bicicletă de downhill construită special pentru fete. Bicicleta va fi disponibilă într-o singură dimensiune și este potrivită fetelor cu o înălțime între 1.55 și 1.70m, iar acestea vor putea alege din două echipări distincte: Evo Pro (3.999 euro și 14.9 kg) și Evo Race, versiunea mai ieftină (2.999 euro și 16.9 kg).

solid-flare-evo-3 solid-flare-evo-4Pe ambele versiuni pot fi întâlnite componente Rock Shox, Sram, Reverse sau Schwalbe, însă versiunea mai scumpă va avea bineînțeles, componente mai performante și mai ușoare.

via Solid Bikes

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × four =