Acum citesti
Sondaj de opinie despre piața românească

Tragerea la sorți la avea loc Marți, 4 Octombrie 2011, orele 17:00 la magazinul BikeXpert din Pantelimon. Cei care vor să ia parte la tragerea la sorți, sunt așteptați în locația mai sus amintită. Mulțumim!


IMPORTANT: suma unui sondaj completat a crescut de 0.3 la 0.5 lei!


La acest sondaj au luat parte până în prezent 623 de persoane prin urmare, valoarea voucherului va fi de 311.5 Lei.


FreeRider.ro împreună cu BikeXpert te invită să completezi un sondaj de opinie care va releva la final, date despre cele mai importante brand-uri de biciclete și componente din România.


Iar ca să te răsplătim pentru timpul petrceut completând chestionarul, la finalul sondajului vom organiza o tombolă cu tragere la sorți în cadrului magazinului BikeXpert.


Ce anume și mai ales, cum pot căștiga?


BikeXpert pune la bătaie 0.3 Lei (inclusiv TVA) pentru fiecare chestionar completat. Câștigătorul, stabilit prin tragere la sorți, va beneficia la final de un voucher al cărui valoare va fi dată de numărul total de participanți la sondaj. Prin urmare, dacă la acest sondaj vor lua parte 2.000 de repondenți, suma finală va fi de 0.3 Lei x 2000 = 600 Lei. Astfel, vei putea achiziționa din magazinele BikeXpert orice componente dorești care se înscriu în această sumă! Deci nu uita să-ți inviți și prietenii să-l completeze.


Locurile 2, 3, 4 și 5 vor primi câte o trusă de scule Cube în valoare de 115 Lei, tot prin tragere la sorți la fața locului.


Data tragerii la sorți va fi făcută publică cu 1 săptămână înainte de încheierea sondajului. Sondajul va avea loc în perioada 8 August – 30 Septembrie 2011.


La acest sondaj au luat parte până în prezent 623 de persoane.


Citește aici regulamentul competițieiParticipă la sondaj (sunt de acord cu regulamnetul competiției)


Vezi Comentarii (24)
  • Am mai vazut un concurs de genul asta. Se intampla undeva prin 2008 si era organizat de MBike. Premiile au fost ele imparite prin cai misterioase unor castigatori si mai misteriosi iar rezultatul sondajului parca l-am visat intr-o noapte.

  • Este prima data cand organizam un astfel de concurs. Apoi, noi nu suntem MBike. Nu in ultimul rand, tragerea la sorti va fi publica si toti cei doritori vor putea lua parte la eveniment. Alte intrebari sunt binevenite.

  • CNPul intra in categria datelor cu caracter personal, nu e informatie publica. Daca ti-l dau si imi explrim acordul sa-l stochezi intr-o baza de date, e alegerea mea, daca nu, nu. Intra sub incidenta Legii nr. 677/2001.

  • De ce trebuie CNP si tel si nu adresa de mail si nume? daca o sa ma sune ca am castigat cum o sa imi spuna? buna ziua 2770898845576…si mai interesant mi se pare ca in regulament la art 8 se specifica de adresa de mail si mai incolo tot se vorbeste de ea dar ea nu e solicitata nicaieri in chestionar. sincer personal nu imi place sa imi dau numarul de telefon asa la toata lumea si mai ales CNP-ul cand consider ca nu este nevoie.

  • Asa am stabilit cu organizatorul. Decat sa cerem informatii suplimentare, precum nume sau adresa de e-mail (date pentru care majoritatea isi fac griji, fiind foarte multi care nu vor sa ofere adresa de e-mail), cerem numarul de telefon. CNP-ul este doar pentru confirmarea castigatorului (in momentul in care vine sa-si revendice premiul – pe loc sau ulterior daca nu este prezent la decernarea premiilor).

  • Acum serios. Legal sau nu, tind sa cred ca e util CNP-ul. Acum ceva vreme am fost sa ridic un premiu. M-au intrebat cum ma cheama si atat. Nici macar nu mi-au cerut un act de identitate sa verifice. Puteam la fel de bine sa stiu de pe net castigatorii si locul de unde puteam ridica premiul.
    In alta ordine de idei: nu ar strica, in urma acestui sondaj, sa vedem pe piata branduri noi de piese, biciclete, accesori etc. Oferta este inca foarte slaba pt cursiere si ciclocross-uri. Nici la capitolul echipament de cicloturism nu stam prea bine. Branduri precum Specialized, Cannondale, Canyon, BMC nu se fac deloc simtite si cred ca ar avea succes

  • Corect, nu ma intelegeti gresit. mi se pare normal sa cereti ceva de identificare omului dar poate fi si seria si numarul de buletin sau macar nu faceti cnp camp obligatoriu lasati omului posibilitatea sa aleaga ce prefera. eu personal prefer mail decat tel si nu am optiunea asta mai ales ca il folositi in regulament ;)pe care ar trebui sa il acceptam inainte de a incepe completarea chestionarului. si daca tot organizatorul vrea cnp atunci daca tot e vorba de informatii suplimentare si e dificil de cerut nu mai cereti si sexul omului ca il aflati din cnp. :D. eu as vrea sa completez chestionarul sa ajut si eu cu 0.3 lei (inclusiv tva) :))

  • Nu stiu care sunt criteriile de alegere a siteurilor prezente in sondaj dar cu siguranta s-au omis unele destul de importante prin Romania si vechi pe piata de la noi cum este http://www.bikexcs.ro (site care exista inca dinainte de bikexpert de exemplu) altele extrem de populare cum ar fii http://www.vitalmtb.ro

    HAI SA FIM UN PIC MAI PROFESIONISTI DACA SE POATE!
    Sau daca tre sa iasa un anume rezultat …atunci mea culpa ca v-am deranjat.

  • ATENTIA !!!
    Ma refer la site nu si la magazin unde clar ca Bikexpert este cel mai vechi din tara si cu mari merite in dezvoltarea biciclitului profi pe la noi
    PS BRAVO LOR

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × 4 =