Acum citesti
Stand de spălat bicicleta de la Bike Fixtation

0-wash_and_fill_stationBike Fixtation este un producător de diverse standuri publice pentru reparat biciclete şi nu numai. V-am prezentat câteva produse ale lor în articolele anterioare, un dozator de piese de schimb şi un stand de reparaţii.

Wash-1-600x440De data aceasta, ei au scos pe piaţă un stand de spălat bicicleta şi unul pentru umplerea bidoanelor cu apă, care pot fi instalate în staţiunile cu trasee de MTB.

Existenţa unui loc de spălat bicicleta la ieşirea de pe traseu e foarte importantă, bicicleta fiind mult mai uşor de curăţat cu noroiul ud pe ea decât cu el uscat. De asemenea, mulţi ciclişti nu au acasă posibilitatea de a o spăla în condiţii decente. Bike Wash Station este un stand funcţional şi securizat, dezvoltat pentru acest scop.

Wash-Brushes-600x389Ca şi standurile de reparaţii, şi acesta pune la dispoziţie o varietate largă de perii securizate cu cabluri de oţel. Putem găsi o perie pentru pinioane, pentru cadru, pentru roţi sau pentru zonele greu accesibile. Standul e construit din oţel gros iar furtului şi capul acestuia sunt protejate antifurt sau vandalizare. Capul de difuzie a apei asigură presiune mare şi consum redus pentru a putea curăţa bine noroiul fără să afecteze rulmenţii. Pentru a evita risipa, Wash Station are un timer care opreşte apa după o perioadă de timp, pentru a nu lăsa furtunul pornit. De asemenea, se poate adăuga un sistem de taxare cu fise.

Bottle-1-539x600Izvoarele sau robineţii cu apă de pe traseu nu oferă întotdeauna o poziţie bună pentru umplerea bidonului. Bottle Station oferă un dozator de apă care funcţionează simplu, prin apăsare unui buton.

Wash-bottle-combo-380x600Evident, este disponibil şi un stand combinat ce conţine atât furtunul şi periile de spălat bicicleta cât şi dozatorul de apă. Acesta ar fi binevenit lângă standurile de reparaţii. Caracteristicile sunt identice cu cele ale celorlalte două standuri, doar că sunt ambele într-un singur corp.

Mai multe informaţii se găsesc pe site-ul producătorului.

sursa: bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 + eighteen =