Acum citesti
Start în cea de-a noua ediție Absa Cape Epic

Probabil cea mai importantă competiție de mountain bike pe etape, Absa Cape Epic a debutat ieri. Prologul cursei a avut loc în Meerendal și  avut o lungime de 27 de kilometri. Așadar, sportivilor le-au mai rămas de parcurs circa 670 de kilometri.

Cursa durează 8 zile și este considerată cel mai dur test de anduranță atât pentru om, cât și pentru bicicletă. La Absa Cape Epic participă sportivi profesioniști, dar și amatori, grupați în echipe de câte doi. Întrecerea are cateogrii pentru bărbați, femei, echipe mixte și sportivi veterani (peste 40 de ani). Specificul întrecerii este că cei doi membri ai echipei trebuie să treacă împreună linia de sosire a fiecărei etape pentru a li se valida rezultatul.

Pentru această ediție s-au înscris peste 1000 de pasionați de mountain bike din întreaga lume, în cadrul categoriilor amintite mai sus. Întrecerea se va încheia în data de 1 aprilie.

Ediția de anul trecut a fost câștigată de echipa 36ONE Songo Specialized, formată din Burry Stander și Cristoph Sauser, ei luând startul și anul acesta.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × four =